DEVEDESETE

NE ODRIČE SE KOLONIJE: Indira Levak otkriva koja srpska zvezda je za nju KRALJICA (FOTO)

0

Uz njene hitove pleše čitav Balkan

foto: Filip Plavčić
foto: Filip Plavčić

Pevačica Indira Levak od pre dve godine nastupa samostalno i već je objavila jedan album, mada iza sebe ima preko 20 godina karijere.

 

Kao glavni vokal grupe Kolonija ostvarila je neverovatan uspeh, a koliko su ona i Boris Đurđević dobro radili svoj posao, govori podatak da su zajedno snimili najmanje 30 hitova. O Koloniji, ali i solo karijeri, Indira je govorila za Kurir.

 

Kako ste se odlučili da radite baš dens muziku te 1996. kad ste osnovali Koloniju?

 

- Devedesete su bile godine dens muzike, pa je tako i nas zarazio taj trend, koji je definitivno odgovarao mom karakteru. Mislim da je važna iskrenost u muzici, kao i u svemu, a ako publika to prepozna, vi trajete. Danas se muzika modifikovala, kao i mi. Pesme žive i dalje, što je najveći uspeh. Ja nisam nostalgična, prilagođavam se vremenu i uvek živim za sadašnjost i ovaj trenutak, a moja publika me prati i dalje i zajedno pevamo sve hitove!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

 

Koje pesme su vama najdraže?

 

- Teško je muzičaru da izdvoji pesme, ali publika je već zavolela nove pesme s mog albuma "Valkira", što mi je neizmerno drago. "Nisam spavala" postala je himna naših partija koji traju do dugo u noć, a pesma "Dođi" bila je prva koju potpisujem autorski kao tekstopisac i zavladala je radijskim etrom. Naravno, i dalje publika odlično reaguje na moje stare pesme, "Oduzimaš mi dah", "Za tvoje snene oči", "Ti da bu di bu da", "Plamen od ljubavi"...

 

Koliko ste pratili scenu u Srbiji devedesetih, čiju muziku ste slušali tada?

 

- Definitivno bih izdvojila Olivera Mandića, koji je uvek bio poseban. Izdvajao se svojim glasom, harizmom. Ali, bez obzira na žanr i sve ostalo, Lepa Brena je uvek bila kraljica i prati je celi region već decenijama. Ona je veliki profesionalac i to cenim.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker