Ana Nikolić: Više ne pijem alkohol

Pevačica Ana Nikolić otkriva zbog čega je prestala da konzumira alkohol, priča da li je ikada koristila opijate i objašnjava kako se osećala kada se poljubila sa Jelenom Karleušom
3
1 / 4 Foto: Story Press

Pop pevačica Ana Nikolić (32) iza sebe je ostavila veoma turbulentnu godinu. Nakon raskida sa biznismenom Daliborom Matićem, potpuno se posvetila poslu i provodu, a pored hitova s novog albuma Mafija kafe, javnost je uzburkavala i skandakloznim događajima iz svog privatog života, poput onog kada je zbog vožnje u pijanom stanju uhapšena. U intervjuu za Story pevačica razrešava misteriju u vezi sa svojim aktuelnim ljubavnim životom i priča o famoznom poljupcu sa Jelenom Karleušom prošle nedelje u emisiji Ami G šou.

Story: Poljupcem sa pevačicom Jelenom Karleušom raspalili ste maštu mnogim muškarcima. Kako ste se osećali kada ste se poljubile?

- To je bio poljubac na blic i mislim da smo opet nas dve pomerile granice granice domaćeg šou-biznisa iako nismo otkrile toplu vodu jer su Madona i Britni Spirs to učinile još pre osam godina na dodeli MTV nagrada. Ipak, nije loše ustalasali učmalu Srbiju ponekim skandalom.

Story: Ali vi to radite jednom mesečno?

- Ne radim to namerno. Kada bih konstruisala svoj medijski život, bila bih mnogo maštovitija od vas novinara.

Story: Jeste li ikada osetili seksualnu privlačnost prema ženama?

- Samo prema samoj sebi. Za sve ostale žene sam strejt.

Story: Jeste li se psihički oporavili od hapšenja?

- Jesam, čim sam se otreznila. (Smeh) Inače, više ne pijem i sve češće dobijam komplimente na račun fizičkog izgleda, otkako u svoje telo unosim isključivo vodu i vitaminske napitke.

Story: Da li ste ikada koristili opijate?

- Samo mi još to fali, pa da umesto Lindzi Lohan postanem srpska Ejmi Vajnhaus.

Story: Vaša koleginica Severina Vučković kaže da voli zvezde koje posrću jer je to dokaz da iza svakog velikog uspeha stoji patnja koju suzbijaju. Da li je i sa vašim upehom slično?

- Za svoj uspeh sama sam zaslužna i nije mi došao preko noći. Vređa me kada me oni netalentovani osporavaju i tvrde da su za moje pobede zaslužni moćni muškarci. Nikada me nije štitio nijedan moćnik i većina muškaraca s kojim sam bila proslavila se upravo po vezi sa mnom.

Story: Zbog čega uvek nalazite momke željne medijskog eksponiranja?

- Zato što nikada nisam svesna te njihove osobine i u svaku vezu ulazim srcem. Tek kasnije shvatim da su neki od njih zloupotrebili moja osećanja.

Story: Na koga tačno mislite kada iz nazivate Niko 1, 2, 3?

- Bez želje da bilo koga uvredim, smatram da je uglavnom reč o neostvarenim muškarcima koji su se radovali svakoj naslovnoj strani sa mnom. Preporučujem im da se prijave za šou-program Ja imam talenat.

Story: Imate li trenutno dečka?

- Ne. Sve u životu mogu sama, samo za ljubav tražim nekoga s kim ću je deliti, a prava osoba se još nije pojavila.

Story: Jelena Karleuša kaže da hoćete samo tajkune, tajfune?

- Jelena se šali sa mnom na tu temu. Sama sam svoj tajkun i sve što imam stvorila sam svojim radom, uz pomoć publike, mame i brata koji su mi nesebična podrška. Ne tražim ja nikakve tajkune. Čak ne znam ni šta taj izraz znači. Zarađujem dovoljno novca za svoje potrebe i materijalne stvari nikada ne mešam sa emocijama.

Story: Da li je ikada neko pokušao da vas kupi?

- Samo nežnim i romantičnim gestovima, mada ima i onih koji svoje frustracije ispoljavaju putem novca i misle da im je na taj način sve dostupno, ali takvih na sreću nema u mojoj blizini.

Story: Čitaoci Storyja izabrali su na našem sajtu vašu pesmu Mišo moj za hit godine. Šta mislite da li je vaš bivši dečko Miša Radulović ponosan što se toliko peva o njemu?

- Numera Mišo moj simbolizuje mnoge lepe ljubavi sa tužnim završetkom i postala je himna mladih koji su iskusili patnju. Ne znam da li je Miša ponosan, nađite ga, pa ga pitajte. (Smeh)

Story: Da li biste voleli da se on vama javi?

- Javlja se on, javlja...

Nikola Rumenić

makonda-tracker