Ivan Bosiljčić: Zahtevan sam u ljubavi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

JELENA P.

24-01-2011 17:12h
Ivan me svaki put oduševi svojim intervjuom.

Mima

25-01-2011 00:51h
Izvinite u cemu je problem da se ozeni ako toliko zeli? Puna Srbija lepih devojaka koje su slobodne. On i zgodan i poznat. Nesto mi se tu ne uklapa...

Maryann

25-01-2011 12:21h
Ovaj intervju jos jednom potvrdjuje da je gospodin Bosiljcic covek koji je zbog svoje iskrene posvecenosti Gospodu,od Njega na dar dobio veliku mudrost i sposobnost zdravog rasudjivanja sto mu pomaze,da odabere i na pravi nacin shvati one stvarne zivotne vrednosti,od kojih je porodica, svakako,na prvom mestu.S druge strane,ocigledno je da ce mu biti nesto teze pronaci osobu doraslu njegovom duhovnom,moralnom i intelektualnom nivou,sto je sve presudno za dobru vezu.U tom smislu smatram da od sopstvenih stavova i cvrstih uverenja u zivotu,posebno emotivnom,ne bi trebalo odustajati,jer onaj ko mnogo zahteva ume mnogo i da da'.

Gaga

25-01-2011 18:10h
Mima sigurno nije shvatila da nije sve u lepim devojkama. Moj drug rado kaze" mogu one da budu lepe ali ne i meni da se svide". Spozuruse nisu vise u modi!!!

VERA

28-01-2011 15:08h
Sve, baš sve dobro, se našlo u jednom mladom čovjeku,veliki talenat poslom kojim se bavi (gledala sam ga u mnogim pozorišnim predstvama i svaka je posebna, a predstavlja vrhunac umjetnosti),obrazovanje,kultura,skromnost,dobrota i ljepota.Preslikane Ivanove kvalitete ima i Ana Ivanović.Dvoje mladih ljudi sa kojim Srbija može da se ponosi.Nešto razmišljam, kakav bi oni bili idealan par,a tek kako bi im djeca bila lijepa. Sve najbolje im želim.

Tina, Skopje

28-01-2011 20:51h
Ivan je savrsenstvo i nemogu objektivno da komentarisem o njemu. Samo verujem da decko veruje u sebe, zna sta zeli i sta zasluzuje pored sebe. Bolje da bude siguran da je ljubav to sto se desava, jer...uzalud vam trud sviraci...
Uvek ima taj osmeh na lice :) Ma obozavam ga. Pa i sto da se zeni, uopste nije hitno

Оља

29-01-2011 11:47h
Желим све жеље бити испуњени, много успешних улога у поѕоришту и ТВ серије. Увек се руководити сопственим уверењима, радите и даље са пуно љубави, посвећеност, ентуѕијаѕам. У свакој наредној улоѕи будите свој и препоѕнатљиви, као и до сад. Увек са поѕитивним мислима и осмехом на лицу.
Живот је радост, да се радујемо.

Slavica, Ljubljana

31-01-2011 02:00h
Ako je baš toliko navalio da se oženi, a nema koga, evo ja sam dobra prilika i hoću da se udam; a i tražim baš jednog takvog ko što je on :)Valjda je već očigledno da sam vrlo zahtevna ;)
Ako je zainteresovan, neka se javi redakciji :)))

Micic Danijela

09-08-2011 00:29h
Bogastvo je znati nekoga kao sto si ti jer tvoja dusa je velika i mocna,
tvoja dobrota rusi svako zlo zato zivi u svemu jer ti zasluzujes to!!!!
Veliki pozdrav od Danijele!!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: