glossy intervju

Nataša Ninković otkriva: Venčanje u crkvi bio je moj uslov (FOTO)

2

Tek što se završio 25. Festival evropskog filma na Paliću, gde je bila član internacionalnog žirija, popularna glumica proslavila je 46. rođendan. Za Glossy otkriva da li se plaši prolaznosti vremena i da li je majčinstvo vremenom sve teže

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Iako je leto u filmskom i pozorišnom svetu rezervisano za pauzu u poslu, glumica Nataša Ninković svoj odmor započet u rodnom Trebinju i na Crnogorskom primorju prekinula je zarad učešća na 25. Festivalu evropskog filma na Paliću, gde je bila deo internacionalnog žirija.

 

 

 Provela sam sedam dana na palićkom festivalu kao član žirija uz izuzetnu internacionalnu ekipu. Bila mi je čast, odgovornost, ali i izuzetno iskustvo", počinje priču glumica koja je samo dan nakon završetka festivala, 22. jula, proslavila 46. rođendan, a potom odmah otputovala na more, gde je nastavila svoj odmor.

Radila sam ceo jun, a kada se tako približi kraj sezone, pokreće me misao da ću brzo osetiti sunce, plavo nebo, more, kamen i odabranih pet-šest knjiga koje spremne čekaju na mene. Kraj jula i avgust ću da se odmaram, uvek mi je malo vremena. Ima toliko toga što me zanima ili što moram da uradim. Priželjkujem dosadu, ali se ne dešava", nastavlja glumica, koja odmor sada slobodno može da posveti i sumiranju utisaka iz veoma uspešne sezone.

 

Uloga Natalije u seriji "Ubice mog oca" donela joj je mnogo izazova, iako u prvi mah nije smatrala da je pravi izbor za nju, a potom, za kraj pozorišne sezone ovenčana je nagradom "Žanka Stokić". Te večeri u publici su sedele njene brojne kolege, a Nataša je kasnije priznala da se osećala kao na dodeli Oskara.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker