EKSKLUZIVNI INTERVJU: Katarina Rebrača: Možda nekad i nemaš sutra

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

mila

06-12-2010 03:04h
lopuzo u srbiji si zavrslia..!!! htjela je da se obogati na bolesnima..to se vraca-to se placa!!!!-molim da objavite..demokratija da ili pak ne?!

Dragana

10-12-2010 00:56h
Uf jadna ona ! Mnogo mi je zao. ako zna da ima maloletno dete na koje se
poziva i izaziva sazaljenje zasto je sebi dozvolila da se upusta u
kriminalne radnje.Ni jedna zena ,manekenka glumica novinarka itd. . .
koja je prava zena i dama ovako nesto sebi ne bi smela da dozvoli.Nijedna
zena!!!!!!!!!!! Ona ja za mene losa osoba,prevarant i lopuza,a najvise me je iziritiralo sto se uvek predstavljala prefinjena i postena i naivna,a u stvari je PREVARANT I OLOS ! Prostitutke imaju vise obraza nego ona !

Dusica

05-12-2010 12:20h
Niko nije kriv dok se ne dokaze.Zelim ti puno srece u borbi za pravdu.

marija

05-12-2010 11:50h
Na ovom sajtu nikad ne objavljuju moje komentare ali probacu jos jednom!
Draga Katarina, zelim Vama i Vasoj porodici puno lepih zajednickih momenata i snage da prezivite sve sto se mora. Za mene ste Vi jos jedna zena heroj i zrtva ovog okrutnog sveta isfrustriranih muskaraca.
Veliki pozdrav i nadam se da ce Vam zivot doneti sve ono cemu se nadate!
Marija

Sanja

06-12-2010 20:12h
Cemu sluzi ovaj intervju ?! Da zalimo gospodjicu i njenu nesrecnu sudbinu... Trebala bi da se sakrije u misju rupu !!!

Ivana

08-12-2010 08:00h
Nemam reci...

Luka

09-12-2010 12:09h
Slažem se sa Dušicom! Ne treba je ni kovati u zvezde, ni gaziti dok se ne dokaže da li je kriva ili ne. Mada, kako god da se završi ova priča, mislim da je ona završila karijeru u Srbiji. Što se mene tiče, ako nije kriva, zaista joj želim sve najlepše, ali ovaj narod je zlopamtilo kakvog nema na svetu.

Mače

08-12-2010 12:30h
Lepa našA Keti Ti si stvarno lepa,to treba i da ostaneš.Sve ovo što ti se desilo,pa zna se da je neko samo tebe iskoristio ono što su pojedinci uradili,treba da se stide.Ja bi im lično poslala ovaj tekst na adresu pa neka se zapitaju da li su svesni da su se poigrali sa tuđim životom.Ko ih podržava u svemu,najlakše je zatvoriti ženu.Mislili su da će time opravdati sebe.Neka pokažu samo jedan dinar koji mogu da dokažu,pa nema ga naravno.Drago naše tužilaštvo do kad će te biti korumpirani.

Zoja

18-12-2010 17:12h
Totalno mi je degute da se ova osoba slika u milion poza, te na sofi, te na tepihu te zagledana u daljinu, te ovako te onako...
Ali, su zato pitanja novinara dobra!
Sto se tice Katarine, ne znam ni sama sta da mislim, ali ipak zelim da naglasim da u srpsko pravodudje ipak nemam nimalo poverenja. Mozda je zena nevina, ali zato moze da se desi da je proglase krivom. A je mozda i kriva, pa postoji mogucnost da je proglase nevinom. Ko zna sta nosi dan a sta noc u zemlji Serbiji. Tacka!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: