U susret premijeri

3 pitanja za Anu Mandić: Jedini plan za budućnost mi je da se naspavam

0

Razgovarali smo sa zvezdom filma "Sestre", Anom Mandić, pred samu premijeru predstave "Urnebesna tama". Napornim radom i posle mnogo plesa (ali i povreda), glumačka ekipa predstaviće se beogradskoj publici u Ateljeu 212.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Šta ti je bilo najteže dok si radila na predstavi "Urnebesna tama"?

 

- Već sam imala prilike da radim sa tom ekipom, tako da sam znala šta da očekujem. Bila sam ubeđena da sam u odličnoj fizičkoj spremi, pošto sam trenirala jako pre nego što su krenule probe, međutim... treba govoriti na sceni ogromne količine teksta i kretati se. I to ne bilo kako.

 

Kakva su tvoja očekivanja?

 

- Nemam očekivanja, ali ni bojazan da li će to neko razumeti, jer verujem da hoće. Verujem da će (predstava) dovesti drugačiju i mlađu publiku.

 

Kakvi su tvoji planovi za budućnost?

 

- Plan je da se tako dobro odmorim, jer toliko smo umorni i imali smo tokom procesa prilično povreda, tako da jedva čekam da se naspavam i odmorim.

foto: Vedrana Vukojević

U predstavi pored Ane Mandić, igraju i Dejan Dedić, Jovana Stojiljković, Marko Grabež, Ivan Mihailović i Vučić Perović. Šta je svima njima zajedničko te su baš oni odabrani da budu glumačka sila koja će na pravi način izneti ovakvu priču?

Radim sa zaista odličnim glumcima, svi smo fizički izuzetno sposobni. Zajedno smo super, pa smo zato i mogli da zagrizemo ovakav zalogaj", rekla je kratko Ana.

 

A post shared by Ana Mandic (@anamandicj) on

 

makonda-tracker