Glossy ISPOVEST

Aleksandra Prijović: Trpela sam uvrede koje su me ubadale kao mačem (FOTO)

1

Dok uživa u popularnosti koja joj se desila preko noći, mlada muzička zvezda seća se gorkog iskustva iz detinjstva kada je sa svojom samohranom majkom nakon razvoda roditelja često trpela poniženja okoline

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Pevačica Aleksandra Prijović može da se pohvali kako je sa samo dvadeset dve godine postigla mnogo u životu. Ima uspešnu karijeru, svoj stan, ličnog vozača, ali i ono što je njoj najvažnije - ljubav svog dečka Filipa Živojinovića. Međutim, njen život nije uvek bio ružičast. Aleksandra je od malih nogu želela da ima porodicu na okupu. Njeni roditelji Borka Mihajlović i Nedeljko Prijović razveli su se kada je imala samo tri godine. I to nije sve. Zvezda Granda prvi put za Glossy priča o poniženju koje je kao mala doživela u školi samo zato što je govorila o svojoj želji da bude pevačica.

 

Gosti polako stižu na Breninu slavu ali Aleksandra Prijović ne dolazi: Mlada pevačica se obratila putem društvenih mreža i otkrila razlog (FOTO)

Da život nije bajka shvatila sam dok sam bila mala. Mama i tata bili su u velikoj ljubavi koja se, nažalost, ugasila tri godine nakon mog rođenja. Razveli su se i ostala sam da živim sa majkom i dekom u Belom Manastiru u Hrvatskoj. Tata je ostao u Srbiji sa svojim roditeljima, bakom Bosom i deka Đurom, koji su mi mnogo nedostajali. Uvek kada bih odlazila kod tate, oni bi me čekali na granici i vodili pravo u šoping. Radili su za male plate, ali želeli su da mi ispune sve želje - počinje Aleksandra i dodaje:

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

makonda-tracker