novi glossy

Lepa Brena: Sve tajne moje porodice

0

Pred polazak na svetsku turneju s novim albumom naša slavna pevačica otkriva svoju najveću životnu grešku, kaže da je najveći inicijator svega što radi njen suprug i naglašava da više ne utiče na odluke svoje dece

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Tek što je proslavila 57. rođendan, naša čuvena pevačica Lepa Brena privela je kraju pesme za novi album, kojim će narednog vikenda otpočeti i svetsku turneju. Kada podvuče crtu za sve što je proživela, ponosno kaže da se iza profesionalnog uspeha krije porodični mir, ljubav njenog supruga Slobodana Bobe Živojinovića i uspesi njihovih sinova Filipa, Stefana i Viktora. Patnje i boli, koje su neminovno utkani u živote svih nas, uspešno je savladala pa kaže kako je nove životne izazove spremna da dočeka i vrcavim dosetkama.


Marina Visković staje na ludi kamen: Bajkovito venčanje zakazano za maj (FOTO)

 

Smatrate li da je jesen najadekvatnije godišnje doba za novi album?

- Proteklih meseci radili smo naporno kako i oko novih kompozicija, ali i na spotovima i dokumentarnom filmu. Pesme će biti u skladu sa mojim sadašnjim muzičkim ukusom i vrlo lepo iznenađenje za publiku. Ono što je bitno za ovaj album, jeste svetska turneja "Zar je važno dal' se peva ili pjeva" s kojom krećemo narednog vikenda iz Beča. Sve informacije o koncertima mogu da se vide preko Net TV plusa.

 

foto: Nebojša Mandić

Pevušite li nešto zajedno sa Stefanom i kako ste sina prihvatili kao kolegu?

- Pratim njegov rad od samog početka i tu sam za sve savete i sugestije. S jedne strane sam srećna što je izabrao ovaj put, a s druge znam koliko ovaj posao traži discipline i profesionalizma, što sam mu prvo naglasila kada je izrazio želju da se bavi muzikom.

 

Pokreću li vas još uvek u životu neostvarene želje?

- Pokreće me nešto iznutra što ne bih nazvala neostvarenim željama, već mnogo jačom motivacijom. U životu sam nailazila na ogromno uvažavanje i odobravanje na svakom koraku, što mi je uvek bilo motiv da sa svakom sledećom pesmom, filmom ili idejom nadmašim sebe. Moja motivacija je uvek vezana za kreativni deo mog posla. Jer kreativnost ne poznaje granice.

 

NASTAVAK INTERVJUA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

makonda-tracker