Intervju čitalaca - Minja Miletić: Doći će i udaja na red

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Andjela

24-09-2010 16:05h
Svaka cast za Minju, zavrsila je tezak fakultet ali je odabrala poziv koji je ispunjava. A stvarno mi je smesan a ovaj komentar da su svi lekari korumpirani, to moze da napise samo neka frustrirana kafe kuvarica koja se predstavlja kao zdrav. radnik. Istina je da ima korupcije ali daleko je to od vecine!

grrrrr

25-09-2010 09:48h
slazem se sa Zoranom, mozda nije paltila diplomu ali nije rekla da ima nekog u dekanatu medicinskog fakulteta ...muka mi je od ovakvih.Ucila i radila kao voditelj neka se oglasi neki student medicine da kaze da li je tako...svako moze biti doktor ovde...srozala se i ta profesija skroz...i bolje sto je voditeljka ljudi su spaseni, zna i ona to.

Zoran

23-09-2010 17:15h
Ostavila je diplomu lekara u fijoku, jer je plata lekara 50 000 din.A na Pinku ima sigurno najmanje 1000 Evra mesecno.Lekar od svoje plate placa mesecno komoru i sve kongrese i edukacije sa kojih dobija bodove za obnovu licence, plus nosi ogromnu odgovornost za pacijente.Niko u Srbiji ne ceni rad lekara i svi ih napadaju da primaju mito, pa cak poneko uz ceste pretnje dobije i batine od pacijenata.Eto zato je Devojka otisla u voditeljke.Ali lekarski poziv u Srbiji treba shvatiti kao misiju dobre volje, kako bi pomogli bolesnima bez ikakve materjalne koristi.U tom slucaju bicete ispunjeni jer ispunjavate svoju Misiju.

nina

23-09-2010 23:36h
e,bas bih volela da upoznam lekara koji prima platu 50 000 i jos koji ne prima mito,pa to kod nas ne postojiiiii,inace sam zdr.radnik i svaki dan gledam kako im se u dzep stavlja 50e,za kaficu:)))cast pojedincima,a ima ih:)

Olga

04-10-2010 19:46h
Mogla bi u Jutarnji program da pozove svog decka koji je predsednik opstine Zemun.Zasluzio je malo publiciteta za Naprednu stranku.

ana

09-11-2011 09:51h
Bas ne deluje da je obrazovana, ponasa se tako prostacki, postavlja glupa pitanja i samo se kezi! Uzas...

mirjana miletic

26-12-2012 10:12h
Minja je divna obrazovana devojka,trudi se da radi svoj posao vrlo odgovorno.Sve pohvale za Minu.Minja samo napred neobaziri se na one zajedljive i iskompleksirane koji šalju negatine komentare,takav je naš narod nažalost.

Slavomir

23-02-2013 20:31h
Samo napred moze samo da ti zavide ti si jedina devojka koja vredi u Srbiji svako bi te pozeleo da budes njegova
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: