Intervju čitalaca - Minja Miletić: Doći će i udaja na red

8
Voditeljka Jutarnjeg programa na TV Pink Minja Miletić otkriva zbog čega je zanimanje lekara zamenila voditeljskim poslom, ali i šta misli o kolegi Vladi Stanojeviću

Šarmantna voditeljka Jutarnjeg programa na TV Pink, koja je vrlo brzo stekla simpatije gledalaca u tandemu sa kolegom Vladom Stanojevićem, govori kako je uspela da paralelno završava zahtevne studije medicine i da godinama radi na televiziji, otkriva kako održava dobru liniju, ali i koliko vodi računa o svom stajlingu. Ova tridesetogodišnja plavuša priča šta misli o pevačici Radmili Manojlović, kada će stati na ludi kamen, a priznaje i šta je za nju čista egzotika.

Kako je raditi sa Vladom i da li vam rano ustajanje pada teško? Puno uspeha u poslu, Biljana Aleksovski

- Vlada i ja smo se upoznali bukvalno dan pre nego što smo počeli da vodimo Jutarnji program, ali sada, posle tri meseca, mogu da kažem da smo se sjajno uklopili i baš se dobro slažemo. Navika je čudo… Promenila sam ritam života tako da sam navikla na ustajanje u pet sati ujutru.

Kako je moguće da si završila medicinu u roku, a sve vreme si radila na televiziji? Sanja

- Draga Sanja, dok sam studirala svega sam dva puta nedeljno, i to obično uveče, radila na televiziji. Ostatak vremena koristila sam za učenje.

Kada ćeš zvati Jelenu Karleušu i Natašu Bekvalac ponovo u goste u Jutarnjem programu? Cool man

- Sigurno ćemo ih zvati uskoro.

Zanima me kako imaš tako dobru liniju? Dijete, vežaš ili...? Hvala unapred, Anja

- Velikim sam protivnik dijeta, jedem sve samo umereno i nisam baš neki ljubitelj slatkiša. Trudim se da vežbam minimum tri puta nedeljno.

Minja, šta ti bi da odeš u medije, umesto da se baviš svojim poslom? Nije li biti lekar daleko superiornije u odnosu na voditelja Jutarnjeg programa?! Ogromna je razlika. Sunčica

- Smatram da se osoba oseća superiorno kada radi ono što voli, a televizija je moja velika ljubav. Kada sam počela da studiram, mislila sam da će mi životni poziv biti lekar, ali život me je demantovao i za sada mi je drago zbog toga.

Radiš na TV-u, a po struci si lekar. Šta povezuje ta dva apsolutno različita zanimanja, šta te čini ispunjenijom i da li možda kao TV lice više zarađuješ? Janko Janković

- Povezuje ih samo rad, trud i usavršavanje. Uostalom kao i u svakom poslu. Svakako da me čini ispunjenijom rad u medijima, a zaradom sam zadovoljna.

Pozdrav Minja, smatram da ste zaista predivni i da imate prelep osmeh. Moje pitanje je šta vas najčešće tera da se smejete i da li ste golicljivi? Ivana Jokić

- Po prirodi sam vedrog duha i nije me teško nasmejati, ali golicanjem ne biste uspeli.

Koliko vam je važno da uvek dobro izgledate? Veliki pozdrav, Nana

p.s. Imate odličnu frizuru!

- Jako mi je važno da dobro izgledam, a rad na televiziji tu potrebu posebno potencira. Pored toga što me slušate, vi me i gledate. Hvala na komplimentu.

Gde kupujete vašu garderobu? Pozdrav, Pitra Vera

- Kupujem u Beogradu. Odlazak u inostranstvo između ostalog pokušavam da iskoristim i za kupovinu u nekim radnjama kojih nema u Beogradu.

Veliki pozdrav za najbolju i najlepšu voditeljku Jutarnjeg programa. Zanima me kakav je osećaj stati pred kamere, a gleda te milionski auditorijum? Mina

- Hvala ti Mina mnogo. Osećaj je pun odgovornosti, pozitivne treme i nade da će gledaoci i ovim izdanjem Jutarnjeg programa biti zadovoljni.

Minja, da li bi mogli ti i ja na kaficu, baš me interesuje kakva si osoba? Stojanče Stojčić

- I bez kafice mogu da ti kažem da sam vrlo zanimljiva…

Draga Minja, veoma si lepa, možeš li mi reći kog datuma si rođena i da li planiraš nešto u bližoj budućnosti? Pozdrav od Bojane iz Vranja

- Rođena sam 26 juna. Svakako da planiram, život mi je satkan od planova.

Šta je za tebe čista egzotika !?! :) Marija Tomić

- Maldivi.

Da li ti je i koliko važno da izgledaš dobro na televiziji uopšte? Ksenija Mrvaljević

- Dobar izgled - važan. Bistar um - još važniji.

Koliko je truda potrebno da bi se stiglo do televizije Pink? Da li uopšte ikada organizuju kastinge za voditelje ili primaju samo provjerene novinare i vec uspješne ljude? Sunčica Pešić

- Mogu da ti odgovorim samo u svoje ime. U svet televizije sam zakoračila pre tačno 10 godina, te mogu reći da sam se dobro iskalila pre nego sto sam došla na najgledaniju televiziju. Koliko znam, kastinzi se održavaju.

Šta je tajna vašeg uspeha u životu. Kako mlad čovek da postane uspešan? Sradicals

- Postavljanje ciljeva koji vam se isprva čine nedostižnim, ali trud, rad, disciplina i vera u sebe vas sigurno vode ka uspehu.

Da li planiraš udaju i potomstvo u skorije vreme? Sandra Nikolić

- Planiram. Jednog dana sigurno će doći red i na to.

Da li se Minji sviđa njen kolega Vlada Stanojević ili su oni samo prijatelji? Andrea Radulović

- Jako mi sviđa kao kolega.

Da li si okačila stetoskop o klin? Pozdrav, Nena Božić

- Nije baš na klinu, ali jeste u fioci. Barem za sada.

Kako si uspela da zadržiš nivo toliko dugo u medijima, dok su neke tvoje kolege ujutru slavni, a uveče im se slava gasi.

- Hvala na komplimentu. Zaista se trudim da posao obavljam na najkvalitetniji način. Eto, izgleda da se isplatilo…

Da li je biti poznata naporan posao? Anja Miranović

- Moj posao nije da budem poznata, već je to samo propratni deo onoga čime se bavim.

Ćao Minja, predobro si se uklopila sa Vladom Stanojevićem. Mene zanima kakvo mišljenje imaš o njemu i Radi Manojlović? Dragana Kocevska

- O Vladi imam samo reči hvale, odličan kolega i saradnik. Rada je gostovala samo jednom kod mene u Jutarnjem programu - lepa devojka i lepo peva.

Koliko obraćaš pažnju na svoj stajling? Milica

- Onoliko koliko je neophodno da zadovolji visok rejting naše emisije.

Ćaoo Minja!! Kada si imala prvi poljubac i kako je izgledao? Pozz iz Slovenije, Dajana

- Te slatke tajne čuvam samo za sebe.

Nažalost, jako ste me razočarali vašim stavom u Jutarnjem programu pre par dana kada ste sa vašim gostima razgovarali o zakonu u vezi sa zimskim gumama! Videlo se jasno da želite da budete kao jedna od onih novinarki koja hoće da napadne goste kako bi emisija bila uspešnija, ali mislim da vam izbor nije bio dobar!!! Naravno da zimi svaki auto mora da ima zimske gume (ako ne mislite tako vi onda idite pešaka), jer bezbednost naše dece i nas samih je na prvom mestu. Očigledno je da niste ni vozač, a ni roditelj još uvek! Samo malo promišljenosti i kontrole! Srdačan pozdrav iz Kragujevca! Vesna Blagojević

- Drago mi je što pažljivo pratite emisiju. Namera mi nije bila da napadam goste, već zakon koji su oni prezentovali. A kao dokaz da sam bila u pravu jeste i odluka da se sprovođenje zakona odlaže za narednu godinu.

Priredila: Jelena Kulović

makonda-tracker