Milić Vukašinović: Izbacila me je na ulicu kao psa

1
Roker Milić Vukašinović govori o tome kako ga je nevenčana supruga Planinka Rajković izbacila uz kuće jer je varao na internet portalu Facebook i ne krije da mu nije žao zbog neverstava koja je i ranije činio
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Iako ju je po sopstvenom priznanju i ranije varao, šezdesetogodišnji roker i bivši bubnjar grupe Bijelo dugme Milić Vukašinović izgubio je voljenu izabranicu Planinku - Ninu Rajković zbog virtuelnog seksualnog odnosa. Naime, iako nije smatrao da čini išta loše, muzičar je održavao veoma intiman odnos sa dve devojke na internet portalu Facebook, što je na kraju rezultiralo raskidom. Nakon što je iz medija saznala da joj je partner neveran, Planinka je Milića izbacila iz kuće i uz to ga, zbog navodne pedofilije, prijavila policiji. I dok njegova bivša draga o rastanku sa Vukašinovićem za medije ne želi da kaže ni reč, ovaj kontroverzni roker iščekuje epilog svoje neobične ljubavne sage na sudu i ne trudeći se da okonča bliski odnos sa devojkama sa kojima se zbližio.

Poslednjih nedelja u medijima je aktuelna priča kako ste na internet portalu Facebook ostvarili intimni odnos sa jednom ženom, te da vas je zbog toga nevenčana supruga Planinka Rajković ostavila. Da li je to tačno?

- Naravno, ali nisam ostvario intimni kontakt samo samo sa jednom, nego sa dve žene, i to je bio razlog zbog koga smo Nina i ja posle jedanaest godina raskinuli. Ja sam hiperseksualna osoba i nisam mogao više da se uzdržim. Pre Planinke bio sam veoma pohotan, a sa njom sam se trudio da budem miran i dobar. Ipak, otkriću vam da sam je nekoliko puta zaista prevario, samo što to nije bilo ništa važno i nije ni bilo potrebe da ona to zna. 

Zbog čega ste to radili?

- Morao sam. Nina je postala veoma posesivna, nije mi dala da sviram, nego samo da pišem knjigu. Pošto je reč o mojoj autobiografiji počeo sam da evociram uspomene o ranijim odnosima sa ženama. Prisetio sam se da sam sa dvanaest godina izgubio nevinost sa prostitutkom i tako se u meni rodila želja da se malo provodim. S obzirom na to da nemam novca, nisam mogao stvarno da se kurvam jer me je Nina poslednjih godina izdržavala, te sam to morao da radim virtuelno. Na Facebooku sam pronašao dve devojke, Antonelu i Amelu, koje su bile dovoljno napaljene da sa mnom otpočnu da dele razne bezobrazluke.

Kako je Planinka saznala za vaše virtuelne prevare?

- Jedan dnevni list me je pozvao i rekao da će objaviti moju prepisku sa Facebooka, a iako sam ih zbog Nine molio da to ne rade, oni su priču pustiti. Uplašio sam se i poslao SMS poruku jednom svom prijatelju iz Slovenije da mi hitno nađe neki posao jer sam pomislio da će me Planinka izbaciti iz kuće. Nažalost, ona je tu poruku pronašla i saznala je da se nešto sprema.

Šta se dalje dešavalo?

- Sutra ujutru krenula je na Adu Ciganliju sa prijateljicom i kupila sve novine. Čim je videla tekst o meni pozvala me je telefonom i rekla mi da više ne želi da me zatekne u njenom domu. Šta ću, morao sam da odem... Ceo dan sam šetao po gradu, a kada sam došao kući bilo je zaključano i ključ je bio sa druge strane tako da nisam mogao da uđem u stan. Bukvalno me je izbacila na ulicu bez ičega.

Gde ste otišli?

- Jednu noć spavao sam kod druga, a narednu u hotelu Royal, a onda mi je moj prijatelj i menadžer Raka Marić pronašao stan na Karaburmi gde sam prebacio sve svoje stvari osim kompjutera koji mi je zaplenila policija.

Zbog čega vam je policija uzela kompjuter?

- Planinka je prijavila policiji da sam pedofil pošto devojka Amela sa kojom komuniciram na Facebooku ima dvadeset godina. Rekla im je da tu ima pornografskog sadržaja i oni su ga zaplenili. To nije trebalo da radi jer joj to nikad neću oprostiti.

Šta mislite zbog čega se odlučila na taj korak?

- Zato što je iskompleksirana i uvek se plašila da ću je ostaviti zbog mlađe žene. Njen otac je ostavio njenu majku zbog mlađe, a njen bivši muž je ostavio nju zbog neke devojke, tako da je samo želela da mi se osveti.

Mislite li da je normalno to što ste preko Interneta vodili ljubav sa dvadesetogodišnjom devojkom, dok vi imate šezdeset?

- To je sasvim normalno. Ona nije maloletnica i veoma je seksualna, tako da mislim da je potpuno u redu što smo to radili, jer to nije ništa loše. Vodili smo bezobrazne razgovore i samozadovoljavali se i to je to.

Jeste li lično upoznali žene sa kojima komunicirate?

- Nisam još imao prilike. Amela živi u Belgiji, a rodom je iz Sarajeva i možda ću se sresti sa njom kada sledeći put dođe u svoje rodno mesto, a Antonela me je ostavila jer je i ona postala ljubomorna.

Kako to da vas je ostavila kada ste imali samo virtuelni odnos?

- Ona je udata i ima dvoje dece i ja sam u njoj probudio strast kakvu dugo nije osetila, pošto sam je samo rečima dovodio do vrhunca o kome nikada nije ni sanjala. Onda je videla da to radim i Ameli i počela je da se svađa sa drugim devojkama koje su mi pisale, a ubrzo i prestala da vodi ljubav sa mnom.

Da li je vaša veza sa Planinkom i ranije bila u krizi ili je ovo prvi put da ste se rastali?

- Pre mesec dana me je napala zbog nekog mog komentara na Facebooku i toliko se naljutila da me je gađala knjigama i umalo mi nije slomila noge. Nisam bio nezadovoljan u našoj romansi samo što me u poslednje vreme nije dovoljno seksualno opsluživala.

Da li vam je žao što se vaša romansa završila?

- Jeste mi žao, pošto ne smatram da sam uradio ništa pogrešno. Ipak, ne mogu da joj oprostim to što me je optužila za pedofiliju. Šta da radim, takav sam čovek i da je kod nas to dozvoljeno, bio bih bigamista.

Šta mislite da je vaš glavni adut zbog kojeg žene lude za vama?

- Obožavam seks, a i veoma sam mentalno jak. Poznajem strukturu ženskog mozga i vrlo lako uđem u njega, a kad dođem tamo nikako ne mogu da izađem.

 

Aleksandra Dimitrijević

 

makonda-tracker