Srećna samo zbog porodice i ljubavi

Iskrena ispovest Džulije Roberts: Dug je put bio preda mnom, jer sam bila razmaženo derište (FOTO)

0

Džulija Roberts priznala je kako nije bila ponosna na svoju nekadašnju percepciju života...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka glumica Džulija Roberts napravila je predah od svetlosti reflektora i filmskih setova, a ako je suditi po poslednjem intervjuu za tamošnji Harper's Bazaar, pauza joj je prijala. Tada, prisećajući se samih početaka svoje karijere, svu svoju sreću pripisala je porodičnoj idili koju deli sa svojim suprugom, snimateljem Denijem Moderom i njihovo troje dece.

 

Bila sam sama sebi jedini prioritet: maleno razmaženo derište s ogromnom ambicijom", iskreno je priznala Džulija dodavši kako je uprkos slavi i novcu bila neispunjena sve dok u njen život nije ušetao snimatelj Deni Moder sa kojim danas deli 15 godina bračne zajednice u kojoj su postali ponosni roditelji troje dece - blizance Hejzel i Fina i desetogodišnjeg Henrija.

Sve se promenilo kada sam upoznala Denija i konačno pronašla pravu osobu koja je iz mene izvukla ono najbolje. Kada danas razmišljam o tome šta moj život danas čini ispunjenim: bez dvoumljenja sam sigurna kako je to njegova ljubav i prisustvo. Sva moja unutrašnja promena i sreća je proizašla iz toga", priznala je glumica.

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberrts) on

Džulija je sa svojim suprugom imala priliku i da radi u par navrata, a o tome malo drugačije mišljenje.

 

Njihova sličnost je neverovatna a nisu sestre: Susret koji Džulija Roberts nikada neće zaboraviti (FOTO)

Postoji nešto veoma utešno u radu s Denijem, ali i stravično u isto vreme. To se na kraju ispostavilo kao odlična kombinacija. Stravično je to što me zapravo jedina osoba koju želim zadiviti gleda pravo u oči."

Pa iako glasi kao glumica neprikosnovenog talenta, Džulija tvrdi kako će se u sledeći projekat upustiti jedino ukoliko bude reč o nečemu zaista posebnom.

Mislim da smo duboko u sebi svi svesni kako ne možete zauvek stajati na vrhu proplanka na vrhovima svojih prstiju, a da u jednom trenutku ne izgubite balans ili se umorite i zamolite nekog drugog da vas malo zameni. Postigla sam divne stvari u karijeri i zaista ću biti srećna ako ih postignem još više samo kako bih zadivila svog supruga i našu decu. Ali znate šta? Već su me razmazili", zaključila je lepa i iskrena glumica.

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberrts) on

 

makonda-tracker