Ekskluzivno: Dalibor Matić dovodi suprugu u Beograd na rođendan Ane Nikolić

U intervjuu za Story biznismen Dalibor Matić priča o raskidu sa pevačicom Anom Nikolić, otkriva zbog čega 27. septembra dolazi u Beograd sa ženom i tvrdi da se nije razvodio od supruge dok je bio u vezi sa atraktivnom Paraćinkom
7
1 / 2 Foto: Marko Poplašen

Biznismen Dalibor Matić dolazi u Beograd 27. septembra, na dan rođenja svoje bivše devojke Ane Nikolić, i to baš u vreme kada ona pravi promociju albuma i proslavu rođendana. Za Story je objasnio povod svog dolaska i pričao o krahu romanse sa devojkom od čokolade, sa kojom je godinu i po dana bio u vezi, a da se pri tom nije ni razvodio od supruge.

U kakvim ste odnosima ostali sa Anom Nikolić nakon raskida? Jeste li se makar čuli telefonom?

-Ana je dobra devojka ispred koje je blistava karijera, ali se nas dvoje ne čujemo i ne kontaktiramo. Razlog našeg rastanka nije veliki i vredan pomena, jednostavno neki ljudi nisu stvoreni jedno za drugo i to je tako.

Zbog čega ste raskinuli, i ko je koga ostavio?

-Kada dođe vreme za rastanak, onda nije bitno ko će to da izgovori. To se jednostavno desilo, jer je tako bilo suđeno.

Da li je istina da vam je vratila džip koji ste joj poklonili?

- Famozni džip je vraćen, Ana ga je vratila nakon rastanka, to je bio njen poklon koji je mogla da zadrži, ali je ona sama donela odluku da to ne učini.

Kako se vaša veza sa Anom odrazila na vaš brak i kada ste se vratili supruzi?

- Teško mi je što stalno moram da ponavljam tu priču, ali u to vreme moj brak je bio u krizi i nisam živeo sa svojom suprugom.

Zbog čega 27. septembra, tačno na Anin rođendan, dolazite u Beograd sa suprugom?

- Slučajnost, toga dana desiće se još jedna velika stvar za Beograd i ja sam partner u tom projektu i kao deo nečega logično je da budem na samom događaju, a mislim da će i moja supruga uživati. Nažalost, u ovom trenutku ne želim da otkrivam o čemu je reč, ali obećavam da će vaš medij prvi preneti o čemu se radi kada dođe vreme.

Da li je Ani smetalo što ste oženjeni?

- Ne znam, to je trebalo nju da pitate, ali sada je to i nevažno.

Jeste li sada napokon srećni sa svojom petočlanom porodicom i nastavljate li život u Cirihu?

- Ja sam uvek srećan kada sam u krugu svoje porodice ,tako da sam i sada veoma srećan. Ponavljam, ljudima u braku se dešava da uđu u problem preispitivanja ili nazovimo to problemom u braku. Možda je i najbolje da se u tom trenutku raziđu jer vremenom shvatite koliko volite ženu koju ste odabrali da sa vama proživi život. Da, veoma sam srećan sa svojom porodicom.

Jesu li istinite spekulacije, koje su potekle iz Aninog okruženja, o tome da ste bili u zatvoru zbog dugova?

- Nisu istinite nikakve priče vezane za problem sa zakonom. Ne znam zašto je neko imao potrebu da izmisli takve stvari. Ja sam poslovan čovek i sigurno ne bih dozvolio da zbog dugova završim u zatvoru. Strašno je kada se probudite jedno jutro i počnete da dobijate pozive vaših prijatelja i porodice u vezi sa tom neistinom. Osećate u jednom trenutku kako vam se gubi tlo pod nogama, a ni sami ne znate zašto bi to neko uopšte neko rekao ili objavio.

Kakvi su vam poslovni planovi u Srbiji?

- Moja firma se zove MH GROUP sa sedištem u Švajcarskoj i ima tri segmenta: energetika,vazduhoplovstvo i formula. Trenutno sam u velikom poslu oko pripreme terena za ostvarenje jednog novog projekta na čijem čelu će se naći srpska zastava. Ako sve bude kako treba, a mislim da hoće, već u oktobru će početi da se realizuju moji planovi.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker