Nikola Sarić Sajko: Neka me komentarišu kako hoće

Pevač Nikola Sarić Sajko prvi put nakon što je njegova obnažena fotografija osvanula u medijima govori o skandalu čiji je akter i tvrdi da mu afera nije narušila ni duševni ni emotivni mir
2
1 / 4 Foto: Puls

Pre dve nedelje, javnost u Srbiji šokirala je fotografija obnaženog muzičara Nikole Sarića Sajka koju je u medije, navodno, dostavila devojka s kojom se nekoliko meseci ranije dopisivao i slao joj svoje erotske fotografije MMS-om. Mladi pevač, uprkos velikoj prašini koja se oko njega digla u javnosti, i dalje uživa u vezi s koreografkinjom Milicom Cerović, potvrđuje autentičnost sporne fotografije i objašnjava da mu ona nije narušila duševni mir.

Story: Znate li ko vam je smestio aferu i zbog čega?

- Ne pada mi na pamet da se bavim otkrivanjem pozadine te priče i dotična fotografija me ne interesuje. Ali, ako baš insistirate na komentaru, reći ću samo ovo: Mislim da sam baš lepo ispao na njoj. (Smeh)

Story: Da li se skandal s lascivnom fotografijom negativno odrazio na vašu vezu s koreografkinjom Milicom Cerović?

- Rešio sam da o svom ljubavnom životu ne govorim eksplicitno u javnosti, ali ne mogu da osporim ono što su čitaoci videli na fotografijama s krstarenja jahtom Željka Mitrovića povodom završetka Farme, na kojem smo se odlično proveli. Šteta što to putovanje nije duže trajalo.

Story: Kako vaši roditelji i prijatelji komentarišu aferu sa spornom fotografijom?

- Roditelji i prijatelji su uvek tu, u dobru i zlu. Ne vidim potrebu za negativnim reakcijama.

Story: Jeste li se sami slikali ili je ovaj zanimljivi foto-zapis napravila neka pripadnica lepšeg pola?

- Ta priča me više ne interesuje i zaista ne bih da objašnjavam nikakve okolnosti pod kojima je sporna fotografija nastala. Pas laje, vetar nosi. Neka me komentariše kako ko hoće. To je samo dokaz da sam zanimljiv publici. Nisam umišljena javna ličnost koja ne snosi odgovornost za svoje postupke, pa stoga nisam ni kivan na one koji kopaju po mojoj intimi, iako mi nije drago što to rade.

Story: Zbog čega niste otputovali na odmor?

- Još nisam na odmoru jer imam puno poslovnih obaveza. Nadam se da ću otići što pre. Iskreno, nije mi toliko bitna destinacija, više želim da se odmorim od svega što mi se dešavalo tokom poslednjih nekoliko meseci.

Story: Da li ste se konačno odmorili od Farme?

- Slegli su mi se utisci sa Farme i to tako što sam sve zaboravio. Polako počinjem da se sećam samo lepih trenutaka kojih je zaista bilo dosta. Trudim se da ne pratim vesti u kojima se govori o novim konfliktima između farmera, ali, nažalost, to je neizbežno. Mada, mene to previše i ne dotiče. Neka radi ko šta hoće.

Story: Prošle nedelje učestvovali ste u jednoj humanitarnoj akciji. Imate li još planova za nastupe?

– Humanitarna akcija bila je organizovana na Adi Huji u cilju prikupljanja novca za Aleksandru Mitrović kojoj je novac potreban za transplantaciju srca. Planiram još nastupa u toku leta i o njima trenutno pregovaram.

Story: Zašto ste odložili izdavanje CD-a?

- Album je gotov ali neće izaći pre jeseni. Da sam se manje zadržao na Farmi, već bi se pojavio na tržištu. Mislim da leto nije najbolje vreme za izdavanje CD-a.

Nikola Rumenić

makonda-tracker