i to na dan očeva

Drhte od straha kad je tu: Sin Breda Pita i Anđeline Džoli izneo niz uvreda na račun oca

2

Jedno od šestoro dece nekadašnjeg para kaže da je njihov otac dostojan prezira

Sin Breda Pita i Anđeline Džoli je optužio glumca da je užasno loša osoba
Sin Breda Pita i Anđeline Džoli je optužio glumca da je užasno loša osoba foto: EPA / MIKE NELSON

Usvojeni sin Anđeline Džoli i Breda Pita Paks (19) nazvao je svog oca „sero**m svetske klase” i „osobom dostojnom prezira”.

 

Zbog svega toga, kako je poručio na svom Instagram nalogu, njegovo četvoro dece „drhti od straha” kad je on prisutan.  

 

Kako prenosi Dejli mejl, Paks Džoli Pit je optužio svog oca da mu je od života napravio pakao, a sve se to desilo 2020. godine. 

 

Ova poruka upućena Bredu je postavljena na Instagram uz fotografiju glumca dok prima Oskara za najbolju sporednu ulogu i objavljena, simbolično, na Dan očeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pax Jolie Pitt (@paxalbum)

 

Jasno je da je Pit, po Paksovom mišljenju, bio loš otac. 

 

- Učinio si od života mojih najbližih stalni pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je+eno grozno ljudsko biće - u sarkastičnom tonu je završio Paks. 

 

Anđelina Džoli je usvojila Paksa iz sirotišta u Ho Ši Minu u Vijetnamu 2007, kada je imao tri godine, dok ga Bred formalno usvojio sledeće godine.

Njega je kao novorođenče napustila njegova biološka majka koja je bila zavisna od heroina.


Kada su se Pit (59) i Džoli (48) rastali 2016, samo dve godine nakon venčanja na privatnoj ceremoniji u Francuskoj, deca su ostala sa majkom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pax Jolie Pitt (@paxalbum)

Celu tu priču pratili su novinski izveštaji o svađi u privatnom avionu između najstarijeg sina Medoksa i Pita i glumčevom fizičkom nasrtaju na Anđelinu, za šta postoje i dokazi u vidu fotografija glumičinih povreda.

 

Izvor Dejli mejla je potvrdio da privatni sa kojeg su objavljeni tekst i fotografija pripadaju Paksu.

- To je nalog koji koristi za prijatelje – uglavnom one iz škole. Nikada ne priča mnogo o roditeljima, već o svom životu, tako da je ta objava bila malo neobična - kaže taj izvor. 

 

Paks nije precizirao da li je postojao određeni događaj koji ga je naljutio i povredio ili je bila kulminacija višegodišnjih tenzija u porodici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pax Jolie Pitt (@paxalbum)

- S vremena na vreme dokazuješ da si užasna i odvratna osoba. Nemaš obzira ili empatije prema svoje četvoro najmlađe dece koja drhte od straha u tvom prisustvu. Nikada nećeš razumeti štetu koji ste naneo porodici jer nisi u stanju da to učiniš - napisao je Paks. 

 

Bonus video:

 

 

 

makonda-tracker