hrabro se bori

Od Šenon Doerti stižu LOŠE VESTI: Zvezda koja se bori protiv RAKA sve je rastužila novim detaljima o svom STANJU

0

Poznata glumica je izjavila da je njen strah jako očigledan. 

Šenon je rekla da je jako uplašena i otkrila je nove detalje o svom stanju
Šenon je rekla da je jako uplašena i otkrila je nove detalje o svom stanju foto: @kurtiswarienko/Instagram

Šenon Doerti, bivša zvezda kultne tinejdž serije Beverli Hils, koja je usred borbe protiv raka dojke u četvrtoj fazi, podelila je video na društvenim mrežama na kojem se vidi kako prima terapiju zračenjem.

- 12. januara dogodio se prvi krug zračenja. Moj strah je očigledan. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo se toga dešavalo u mom životu - napisala je 52-godišnjakinja na svom Instagram profilu.

CT skeniranje je pokazalo da glumica ima metastaze u mozgu - stanje koje se javlja kada se ćelije raka šire sa svog prvobitnog mesta na mozak, prema klinici Mejo.

 

- Ja sam srećna jer imam sjajne doktore kao što je dr Amin Mirahdi i neverovatne tehničare. Ali taj strah... Previranja... tajming svega... Ovako može izgledati ako imate rak - nastavila je Šenon.

Pre nekoliko dana, Doertijeva je podelila video snimak iz januara na kome se vidi kako se postavlja za masku.

Glumica, kojoj je rak dojke prvi put dijagnostikovan u martu 2015. godine, bila je otvorena i iskrena u vezi sa svojim procesom lečenja.

 

Šenon je na društvenim mrežama često iznosila detalje njene borbe protiv opake bolesti
Šenon je na društvenim mrežama često iznosila detalje njene borbe protiv opake bolestifoto: Instagram Printscreen


- Imala sam mnogo krvarenja iz nosa od hemoterapije. Imala sam i mastektomiju, hemoterapiju i zračenje Nisam sigurna da li je neko od vas ovo doživeo. Uz to se osećam veoma veoma umorno - pričala je ranije glumica.
 

Doerti je objavila u februaru 2020. da se bori sa četvrtim stadijumom raka dojke, tri godine nakon što je otkrila da je prvi napad raka otišao u remisiju.

Doherti je 2021. rekla fanovima da se „bori da ostane živa“.

- Nikada ne želim da funkcionišem i da se ponašam kao da umirem- rekla je tada glumica za „Dobro jutro Ameriko“.

- Samo želim da funkcionišem što je normalnije moguće, jer ću nastaviti da se borim da ostanem živa. Nadam se da ohrabrujem ljude da idu na mamografe, na redovne preglede, da se izbore sa strahom i suoče se sa onim što je pred vama - rekla je tada.

 

 

makonda-tracker