(VIDEO)

Pogled s nekoliko hiljada metara i puno ljubavi: Evo kako Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas slave svoje rođendane

0

Slavni par Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas proslavili su svoje rođendane na vrlo zanimljiv način.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Te davne 1998. Ketrin Zita Džouns je otputovala u Francusku na filmski festival ni ne sluteći da će upoznati 25 godina starijeg holivudskog glumca Majkla Daglasa i nakon nekoliko njegovih upornih pokušaja i poslatog cveća, otpočeti vezu s njim.

 

Spojili su ih, na večeri, Antonio Banderas i Melani Grifit, a Daglas je već tad znao da će biti sa Ketrin.

- Nakon pola sata razgovora iskreno sam joj rekao - znaš, ja sam otac tvoje buduće dece. Zvučalo mi je to sasvim normalno, a onda je ona rekla - znaš, čula sam puno stvari o tebi i videla puno toga, stoga mislim da je vreme da ti kažem laku noć - otkrio je on u jednom intervjuu.

 

Njima je malo ko predviđao dugu i lepu budućnost, s obzirom na razliku u godinama, ali oni su sve demantovali, iako su imali jednu veću krizu. Kada je Majklu dijagnostikovan rak grla, to se odrazilo i na njeno zdravlje, pa je kasnije otkrila da ima bipolarni poremećaj koji drži pod kontrolom. Oni su nakon svega rešili da žive razdvojeno, međutim, to je kratko trajalo, pa su vrlo brzo nastavili svoju ljubavnu avanturu.

Zanimljivo je da su oboje rođeni istog dana, 25. septembra, a svoje rođendane su iskoristili na najbolji mogući način. Oni su proslavili ovaj datum u helikopteru, što je glumica objavila na Instagramu i prikazala deo atmosfere, ali i prizore koji se vide sa velike visine. Ona je čestitala sebi i svom suprugu rođendan, dok su se brojni komentari i čestitke samo nizali ispod snimka.

 

- Naš rođendan! Nakon 24 godine zajedničkog slavljenja i dalje se radujem tome. Volim te - napisala je glumica ispod objave.

Podsetimo, Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas su u braku dobili dvoje dece, a zanimljiv je detalj da je njihovo venčanje koštalo oko milion i po dolara, od čega je 250.000 dolara otišlo na venčanicu s potpisom Dejvida Emanuela.

 

1 / 13 Foto: IFTN / United Archives / Profimedia

 

 

makonda-tracker