srećna je i zadovoljna

Nakon jezivog iskustva, sreću pronašla pored 33 godine mlađeg: Čuvena Aleksis iz Dinastije pokazala kako uživa u ljubavi

0

Džoan Kolins uživa u ljubavi sa više od tri decenije mlađim izabranikom i na komentare ne obraća pažnju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna glumica i zvezda serije Dinastija, Džoan Kolins (89), poznata je po svom burnom ljubavnom životu.

 

Džoan se udavala četiri puta, ali je tek za ovaj poslednji brak sa sigurnošću rekla da je poslednji i najsrećniji. Zanimljivo je da je njen izabranik Persi mlađi čak 33 godine od nje, a Džoan je naglasila da njih dvoje nikad nisu proveli jedan dan odvojeno, a kao tajnu uspešnog braka navela je to da imaju odvojena kupatila.

Zvezda Dinastije trenutno uživa na odmoru u Sen Tropeu i odatle objavljuje različite trenutke na kojima se vidi kako uživa sa svojim suprugom. Poslednja objava je privukla dosta pažnje i najviše pozitivnih komentara.

 

Naime, Džoan je pozirala sa Persijem u plavom bikiniju, a u opisu fotografije je pisalo "Kada je 100 stepeni u hladu, zahvalna sam što imam bazen."

Brojni komentari koji ih ohrabruju da samo tako nastave, da izgledaju fantastično i koliko su neverovatni, samo su vetar u leđa ovom nesvakidašnjem paru koji ruši sve granice i predrasude.

 

Nedavno su proslavili i 20. godišnjicu braka u Londonu, a sve govori da njihovu sreću ne može ništa poremetiti i oni izgledaju zaljubljeno isto kao i prvog dana. 

Podsetimo, slavna Aleksis iz Dinastije nije imala tako bajkovit život, pa je tako jednom prilikom ispričala stravičan događaj koji je prethodio njenom prvom braku sa Maksvelom Ridom.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

— On je imao 31 godinu, a ja sam bila sedamaestogodišnja devica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok je bio intiman sa mnom. Tih bi dana moja majka rekla da sam "iskorišćena". Sada to zovemo silovanje na sastanku — šokirala je glumica i potom istakla da ju je Rid kasnije pokušao prodavati starijim muškarcima za jednu noć po ceni od 10.000 funti.

 

 

makonda-tracker