paparaci su je uhvatili

Mršava, ispijena, očajna: Slavnu holivudsku slatkicu i najrođeniji će teško prepoznati na najnovijim fotografijama

1

Paparaco fotografi uslikali su slavnu glumicu koju smo voleli u "Mrak filmu", ali Ana Faris nikada ovako nije izgledala — i mnogi se pitaju šta je uzrok tome...

 

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Ana Faris, slavna plavuša iz "Mrak film" filmova, više ne liči na sebe — jasno je svima koji su videli njene najnovije fotografije.

 

 

45-godišnja glumica uslikana je u Santa Moniki, a njen izgled daleko je od onog na koji smo navikli. Papapraci su je "uhvatili" na putu do teretane, mada glumici definitivno nije bilo drago da ih vidi, što je i jasno po izrazu njenog lica. Ana izgleda ispijeno, očajno i kao da je pod velikim stresom...

 

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Pre nekog vremena je veliku pažnju privukla poruka njenog bivšeg supruga Krisa Prata, koji je dobio ćerku sa Ketrin Švarceneger, ćerkom Arnolda Švarcenegera i Marije Šrajver. Naime, objavivši jednu fotografiju na Instagramu, kojom je hteo da pokaže koliko je srećan, Kris Prat navukao gnev pratilaca na sebe. Kris je napisao, između ostalog, kako je srećan jer mu je supruga podarila "zdravu ćerku", što su mnogi shvatili kao uvredu na račun Ane i njihovog devetogodišnjeg sina Džeka.  Džek je rođen dva meseca pre termina, zbog čega je imao mnogo zdravstvenih problema i teško krvarenje mozga.

 

Kris Prat, Ana Faris, Džek Prat
foto: Xavier Collin/IPA / Splash / Profimedia

Inače, Ana i Kris su ostali u dobrim odnosima i nakon razvoda braka. Ana je poslala poklon i čestitala paru, a govorila je i o tome koliko je srećna što njen sin sada ima sestru.

 

Farisova je pronašla ljubavnu sreću sa snimateljem Majklom Baretom, a pre braka sa Pratom, bila je udata za Bena Indru.

 

 

 

 

makonda-tracker