nastavlja dalje

Skoro dve godine posle raskida — tugovanju je došao kraj! Čuveni glumac uhvaćen u STRASTVENOM poljupcu s glumicom

0

Pre godinu dana, saznali smo da je jedan od omiljenih holivudskih parova rastavljen još od početka 2020. godine, a dok je njegova bivša ubrzo ušla u novu vezu, komičar i glumac dugo je bio sam.

foto:  HEM / Backgrid USA, Profimedia
foto: HEM / Backgrid USA, Profimedia

Glumac Džejson Sudeikis (46), zvezda serije "Ted Laso", uhvaćen je u Meksiku kako razmenjuje nežnosti s glumicim Kili Hejzel (35).


Par već mesecima demantuje glasine da između njih postoji nešto više od prijateljstva, a sada su uslikani kako se ljube, grle, maze i uživaju na plaži. Kako tvrde izvori bliski glumcima, oni se "viđaju neobavezno".


Nikad to nije bilo nešto ozbiljno. Samo uživaju u zajedničkim trenucima — kaže neimenovani izvor za People.

 

1 / 2 Foto: HEM / Backgrid USA, Profimedia


Sudeikis je, inače, već neko vreme sam, budući da smo u novembru prošle godine saznali da su glumica Olivija Vajld i on, nakon sedam godina veridbe, stavili tačku na svoju ljubav. Par je raskinuo još početkom 2020. godine, ali su uspešno to skrivali od medija, budući da su se viđali u javnosti. Oni danas imaju sjajan odnos i zajedno brinu o svojoj deci Otisu Aleksanderu (7) i ćerki Dejzi Džozefin (5).

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Ubrzo nakon što je objavljeno da su Džejson Sudeikis i Olivija Vajld raskinuli, ona je stupila u vezu s pop senzacijom Harijem Stajlsom, kog je upoznala na snimanju filma Don't Worry Darling, u kom on glumi i Olivijinom rediteljskom debiju. Kako je potom otkrio izvor blizak Sudeikisu, glumcu nije bilo lako kad je saznao da je njegova bivša verenica nastavila dalje.


Tu postoji još mnogo ljubavi, voleo bi da ima nadu da postoji način da poprave stvari. Videćemo šta će biti — rekao je tada neimenovani izvor i dodao je Džejsonu "srce apsolutno slomljeno zbog raskida".

 

 

makonda-tracker