kao sav normalan svet

Građani LOS ANĐELESA nisu pretpostavili da se radi o VIKTORIJINOM anđelu: Ležerno izdanje Alesandre Ambrozio (FOTO)

1

Slavna manekenka se tokom dana kreće u sportskim izdanjima bez stege, a lice bez šminke i neuredna kosa joj nimalo ne smetanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od najuspešnijih modela sveta Aleksandra Ambrozio neretko je meta paparaca što njoj nimalo ne smeta, već potpuno bez stege prikazuje svoje svakodnevene stajlinge, prirodnost i lice bez scenske šminke, čemu svedoče najnovije fotografije koje su nastale ispred njenog doma u Los Anđelesu.

 

Alesandra je na sebi imala pamučni komplet koji su činile siva trenerka i sve popularniji top, a kao adekvatnu obuću odabrala je sportske patike marke "New Balance" koje spadaju u pristupačni brend dostupan prosečnoj potrošačkoj korpi.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

Iako je na prvi pogled mnogi nisu prepoznali da se radi o zavodljivoj manekenki dobila je pregršt komplimenata na račun izgleda jer mlađoj populaciji predstavlja realnu sliku svetskih diva za kojima svi uzdišu. S obzirom na činjenicu da će uskoro ući u petu deceniju života, ne propušta treninge, kao ni režimski način ishrane i meditacije.

 

Alesandra je ponosna majka dvoje dece, a kako neretko ističe roditeljstvo ju je oplemenilo i načinilo je još osećajnijom osobom.

 

 

 

 

 

makonda-tracker