sve sa crvenog tepiha

PERFEKTAN stajling za MET GALU ostao je U SENCI: Šuška se da je Hejli Biber TRUDNA — pogledajte i zbog čega (FOTO)

0

Jedan od najpopularnijih parova sveta Džastin i Hejli Biber privukli su veliku pažnju na svojoj prvoj zajedničkoj Met gali...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

I dalje se priča o Met gali, modnom događaju godine koji se odigrao u Njujorku ovog ponedeljka. Gala noć na crvenom tepihu nije mogla da protekne ni bez jednog od najpopularnijih parova sveta: Biberovih.

 

 

27-godišnji pevač Džastin Biber stigao je u društvu svoje prelepe supruge Hejli Biber, a ovo je njihova prva zajednička Met gala!

 

Njihov dolazak na crveni tepih nikako nije prošao nezapaženo, i to iz tri velika razloga.

 

Najpre, Biberovi su obučeni za desetku, posebno Hejli. Ona je blistala u dugoj crnoj haljini sa izraženim i neobično sečenim dekolteom. U pitanju je jednostavan model, bez rukava i bretela, a potpisuje ga Saint Laurent. Jednostavno i diskretno — Hejli je perfektno iznela ovaj spoj. Uz lagane talase u kosi i decentan nakit, kao i vrlo blagu šminku, Hejli je pokazala šta znači prirodna lepota u svom sjaju.

 

S druge strane, nije sve bilo bajno kad su kročili na crveni tepih. Dočekalo ih je skandiranje imena Selene Gomez, bivše Džastinove devojke i velike ljubavi. Hejli je ignorisala ove povike, ali video-snimak skandiranja postao je viralan na Jutjubu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Treći i najveći razlog jeste taj što se sumnja da je Hejli trudna! Džastin ju je sve vreme držao za stomak, pa mnogi fanovi nagađaju da je to izraz njegove nežnosti i zaštitnički stav prema trudnoj supruzi... Ostaje da vidimo da li je to istina!

 

 

 

makonda-tracker