(FOTO)

Može SAMO AKO ste Lurdes Leon: Madonina ćerka stigla PONOSNO neizdepilirana na MET GALU i u more glam lepotica

3

Madona se nije pojavila na ovogodišnjoj Met gali, ali je zato njena mezimica Lurdes stigla u šokantno smelom izdanju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lurdes Leon, 24-godišnja ćerka Madone i Karlosa Leona, imala je svoj modni debi na ovogodišnjoj Met gali.

 

 

Mada njena mama Madona nije prisustvovala prestižnom događaju u Njujorku koji će zasigurno obeležiti septembar, Lurdes, poznata i kao Lola, još jednom je našla nalin da spektakularno privuče pažnju. Ona to i te kako ume!

 

Smelo izdanje Lurdes započelo je stajlingom u boji fuksije: bikini top ukombinovala je sa pripadajućom suknjom, a oba komada ukrašena su brojnim šljokicama i nose potpis Moskina, odnosno kreativnog direktora ove modne kuće Džeremija Skota.

 

Ipak, čak ni garderoba nije toliku pažnju privukla kao ono što Lurdes voli da ističe, a to su — dlake. Ona pripada taboru koji ističe prirodu ženskog tela, pa, tako, ne voli i ne podržava depiliranje, čak i kada su u pitanju ovakvi modni događaji koji se pamte. Lurdes je ponosno pokazivala svoj pazuh, ruke, pozirala kameri...

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Inače, ona se nedavno pojavila na naslovnici septembarskog Voga. 

 

 

"Ljudi misle da sam bogatašica bez talenta kojoj je sve dato, ali nisam", rekla je tada. Dodala je i da je sama platila školarinu za koledž i da se odlučila da živi daleko od Holivuda, u umetničkom naselju Bušvik u Bruklinu.

 

 

 

makonda-tracker