nije se nadala

PRETIO JE DA ĆE JOJ UNIŠTITI KARIJERU: Gal Gadot optužila poznatog reditelja za mobing, a ona nije jedina slavna dama!

0

Glumica je sa rediteljem želela da razgovara o rečenicama koje su po njenom mišljenju bile sporne, a onda su počele pretnje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati producent i reditelj Džos Vidon opet je u žiži javnosti, ne zbog svojih projekata, već zbog optužbi glumica za loše ponašanje i bezobrazluka prema saradnicima.

 

U aktuelnoj temi  e i izraelska glumica Gal Gadot kojoj je na snimanju filma "Liga pravde", pretio da će joj uništiti karijeru, tvrdi upućeni izvor.

 

Vidon ne voli da prima uputstva ni od koga, a slično se ponašao kada su ga Gal Gadot i Džejson Momoa  ispitivali o promenama u scenariju.

 

Glumica je sa rediteljem želela da razgovara o rečenicama koje su po njenom mišljenju bile sporne, a on je zbog toga počeo da preti da će joj uništiti karijeru.

 

Gal Gadot
foto: Profimedia

"Džos je rekao kako njega treba slušati, a ona treba da ćuti i izgova svoje rečenice, inače će je u filmu prikazati neverovatno glupom. Takođe, rekao joj je da bi ona samo htela da skače sa jednog projekta na drugi i da je mnogo agresivnija od njenog lika u filmu" - rekao je izvor koji je bio na setu.

 

Glumica Karizma Karpenter (50), najpoznatija po ulozi Kordelije Čejs u serijama "Bafi, ubijica vampira" i "Endžel", optužila je slavnog reditelja i producenta za zlostavljanje na snimanju navedenih serija, a da slučaj nije jedinstven potvrdile su i njene koleginice.

 

 

 

 

makonda-tracker