iskreno

NJENE KOLEGINICE O TOME ĆUTE: Blejk Lajvli podelila ispovest koju su žene širom sveta čekale!

0

Jedna od žena koje su najzapaženije na crvenom tepihu nesumnjivo je zvezda serije "Tračara", ali daleko od toga da se ona mnogo razlikuje od "običnih smrtnica"

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkad se bavi poslom koji ju je proslavio, glumica Blejk Lajvli osvaja svojim izgledom — kako stilom, tako i lepotom i besprekornom linijom.

 

Budući da je majka troje dece, mnogi veruju da je Blejk jedna od onih žena koje imaju sreću da ubrzo nakon porođaja "uskoče" u stare farmerke, ali to nije slučaj.

 


Lajvlijeva je, naime, pre izvesnog vremena podelila fotografiju nastalu tokom njenog gostovanja u emisiji Džimija Kimela u januaru 2020. godine, tri meseca nakon što je na svet donela treću ćerku Beti.

 

blejk lajvli, Blejk Lajvli
foto: Instagram

Ona je objasnila da se namučila da odabere odeću koju će nositi u emisiji jer nije mogla da obuče baš ništa od brendiranih modela koji su joj se dopali.


— U toliko stvari nisam mogla da uđem. Toliko. Stvari — požalila se glumica.


Ona je dodala da je za žene koje posle rođenja deteta žele da se doteraju loše to što im ništa ne odgovara.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Ne šalje dobru poruku ženama kada njihova tela ne odgovaraju onome što brendovi nude. To je otuđujuće i zbunjujuće. Volela bih da sam tada imala samopouzdanja kao danas, godinu dana kasnije. Kakvo predivno čudo. Ali umesto da se osećam ponosno, osećala sam se nesigurno. Samo zato što nisam mogla da obučem neku odeću. Kako to sad smešno deluje — istakla je Blejk.


Ona je pozvala poznate brendove da se više potrude kako se žene ne bi osećale loše i kao da su same u ovakvim situacijama.

 


 

makonda-tracker