hit!

AMERIKANCI SU SE SLATKO NASMEJALI: Nikad ne biste pogodili šta je Kim Kardašijan navela kao razlog u zahtevu za razvod

0

Iako se raspada jedna velika porodica, na društvenim mrežama mogu se pročitati brojne šale zbog onoga što je Kim Kardašijan Vest istakla kao razlog za razvod od Kanjea Vesta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zvanično je — reper i dizajner Kanje Vest i rijaliti zvezda Kim Kardašijan Vest stavljaju tačku na svoj brak nakon osam godina ljubavi i šest i po godina nakon romantičnog venčanja.


Prošle sedmice, losanđeleski mediji javili su da je starleta bila ta koja je podnela zahtev tamošnjem Vrhovnom sudu, ali nisu bili poznati detalji. Sada su se u medijima pojavili razlozi koje Kim navodi kao razlog za prekid braka, a oni su: upotreba sumnjivih supstanci, srebroljublje i — banalost!

 

1 / 12 Foto: Profimedia


Nije poznato kakve su to tačno situacije navele Kardašijanovu da navede baš banalnost kao razlog da se razvede od repera, ali tviteraši su se silno zabavili zbog toga. 


"Kim Kardašijan — žena koja je videla banalnost u Kanjeu Vestu", "To što se Kim Kardašijan od nekoga razvodi zbog banalnosti je ironija", Možeš da optužiš Kanjea Vesta za svašta, ali za banalnost? Žao mi je, Kim mora da kupi rečnik i pogleda se u ogledalo", "Želim knjigu 'Banalnost Kanjea Vesta' autorke Kim Kardašijan"... neki su od komentara na Tviteru.

 



 

makonda-tracker