netipične milionerske muke

Razlog je mnoge NASMEJAO: Ronaldo i Georgina posle samo nedelju dana odlučili da promene adresu

0

Čim je (ponovo) potpisao za Mančester junajted, Kristijano Ronaldo i njegova porodica uselili su se u skupocenu vilu nadomak Mančestera, ali idila nije dugo trajala

foto: Instagram
foto: Instagram

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo u poslednjim danima prelaznog roka napustio je Torino i vratio se u Mančester junajted, a povratak u Britaniju podrazumevao je i potragu za novim domom.


Sportista i njegova verenica Georgina Rodrigez, koji zajedno podižu Ronaldovog sina Kristijana Mlađeg, blizance Matea i Evu Mariju i njihovu zajedničku ćerku Alanu, uselili su se ubrzo u skupocenu vilu vrednu 11 miliona dolara. Međutim, nedelju dana kasnije odlučili su da spakuju kofere i potraže novi dom, a razlog je pomalo komičan: jedan od najbogatijih ljudi u istoriji sporta nije noćima spavao zbog buke koju su pravile ― ovce.

 

 

Premda su nedavno podelili fotografiju ovih simpatičnih životinja kako bi pokazali koliko uživaju u seoskoj idili u Engleskoj, Ronaldu i njegovoj porodici je, po svemu sudeći, dosta njihovog društva.

 

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez
foto: Instagram

Iako je imanje prelepo i smešteno između polja i šumovitog kraja, preblizu je ovcama koje su vrlo bučne rano izjutra ― rekao je za The Sun izvor blizak fudbaleru. ― Ronaldo je pravi profesionalac koji mnogo drži do odmora i oporavka nakon utakmica, pa je odlučio da je najbolje da se porodica i on presele.


Novi dom Ronaldovih je više nego zadovoljavajući: u njemu se nalaze bazen, bioskopska sala i garaža za četiri automobila (što je ipak premalo za Ronaldov vozni park vredan oko 32 miliona dolara!). Posebno im je važno to što bujna i bogata bašta skriva prozore od pogleda znatiželjnika iz komšiluka, a Kristijano je tokom prethodnog boravka u Mančesteru stanovao u blizini i odlično poznaje taj kraj.

 

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez
foto: Instagram

Njegova deca idu u privatnu školu i nada se da će, kada prođe uzbuđenje zbog njegovog povratka u Junajted, moći da odvede Georginu na svoja omiljena lokalna mesta ― dodao je neimenovani izvor.
 

 

makonda-tracker