lepe uspomene

ZAVRŠILA SE STAROGRADSKA ZIMA: Iza nas je 36 dana smeha, najbolje zabave i uspomena koje ćete pamtiti do kraja života

0

Manifestacija "Starogradska zima" trajala je od 17. decembra do 23. januara, a tokom ovog perioda građani su mogli da uživaju u fantastičnom programu za sve generacije

foto: Promo
foto: Promo

Starogradska zima nešto više od mesec dana bila je mesto najlepšeg provoda, nestvarnih uspomena i prave praznične atmosfere.

 

Starogradska zima
foto: Promo

 

Koncerti, predstave, vanvremenski hitovi, najbolja hrana, druženje sa omiljenim junacima, kreativne radionice... sve je to samo deo onoga što su posetioci mogli da iskuse u Parku vojvode Vuka.

 

Starogradska zima
foto: Promo

 

Sada, kada smo došli do samog kraja ove fantastične manifestacije, Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad ponosno je istakao da je manifestacija Starogradska zima nadmašila očekivanja svih.

 

Starogradska zima
foto: Promo

— Iza nas je 36 dana vrhunskog provoda na Starogradskoj zimi. Osluškivali smo želje naših građana u cilju da ova Starogradska zima zaista bude ono što će im se urezati u sećanje i zaista postati mesto najlepših uspomena. Počev od koncerata velikih imena kao što su Sergej Ćetković, Lexington bend, Balkanike, Leontine i hora Čarolije, programa za najmlađe, gastro specijaliteta, pa sve do predstava i kreativnih radionica, Park Vojvode Vuka bilo je mesto osmeha, novih prijateljstava, ljubavi i prave praznične atmosfere i slobodno možemo reći da smo nadmašili očekivanja svih. Čak i kada je uoči Srpske Nove godine otkazan muzički program usled nepovoljne epidemiološke situacije za građane smo organizovali sjajnu zabavu uz poštovanje svih mera i ulepšali praznike sjajnom atmosferom po kojoj je Beograd prepoznatljiv rekao— je Radoslav Mrajanović.

 

Starogradska zima
foto: Promo

I zaista, tokom proteklog perioda đuskali smo uz koncerte Lexingtona, Igora Simića, Sergeja Ćetkovića, Balkanike i mnogih drugih, a tu su bili i domaći DJ-evi koji su nas sjajnim izborom muzike grejali tokom hladnih zimskih večeri, a đuskalo se i uz hitove Naxi radija.

 

Starogradska zima bila je mesto gde je svaki dan bio ispunjen sjajnim aktivnostima, a naši najmlađi posetioci zabavljali su se uz Leontinu i hor “Čaroliju”, fantastične predstave i omiljene junake iz bajki poput kraljice Else, Pepeljuge, Mikija i Mini Maus, Spajdermena, kao i sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima.

Družili smo se i učili i na brojnim kreativnim radionicama u Muzeju primenjenih umetnosti, počev od pravljenja novogodišnjih ukrasa, izražavanja kroz fraktale, pa sve do pravljenja parfema.

 

 

Naravno, Starogradska zima bila je mesto zabave za sve generacije, te su i za naše starije posetioce bile organizovane igre i aktivnosti za seniore.

 

Starogradska zima
foto: Promo

A posebnom ugođaju i domaćinskoj atmosferi doprinele su i gastro gućice najboljih beogradskih restorana gde ste tokom prethodnih 36 dana mogli da isprobate najukusnije specijalitete i omiljena pića.

 

Starogradska zima
foto: Promo

 

Ne možemo i da se ne osvrnemo na “zvezdu” Starogradske zime - Mondo fiću koji je bio omiljeno mesto za najbolje Instagram fotke, a najkreativnije fotografije osvojile su i vredne nagrade.

 

Starogradska zima
foto: Promo

 

Tokom dana građane je zabavljao Naxi radio koji je sjajnim hitovima terao sve na podijum Parka vojvode Vuka, a nasmejana lica posetilaca samo su dokaza da je Starogradska zima zaista bila mesto najbolje zabave u Beogradu.

 

Starogradska zima
foto: Promo

 

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

 

Starogradska zima
foto: Promo

 

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

 

Starogradska zima
foto: Promo

 

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

 

1 / 14 Foto: Promo

 

makonda-tracker