stil poznatih

Ana Ivanović i Adrijana Lima nisu mogle da joj odole: Najpopularniji model haljine ovog leta (FOTO)

0

Brazilska manekenka i srpska teniserka imaju nekoliko zajedničkih stvari u ovom trenutku: obe su trenutno na odmoru, obe su zaljubljene i obe su se opredelile za otkrivanje novih destinacija u komfornom, trendi modelu haljine.

foto: Instagram
foto: Instagram

Adrijana je došla na kratak odmor u Crnu Goru. Porodični obilazak crnogorskog primorja podrazumevao je neke od najvećih znamenitosti na ovom području Mediterana, poput starog grada u Kotoru čije središte je pod zaštitom UNESCO-a, zatim Svetog Stefana, Budve, ali i crkava na tom području kojima se Adrijana oduševila, objavljujući dnevno i po nekoliko fotografija na svom Instagram nalogu sa ovog proputovanja, piše Elle.

 

Uslikali ih tokom vatrenog poljupca: Adrijana Lima jednostavno ne može da odoli balkanskom šarmu (FOTO)

 

Za posetu ovim svim ovim zanimljivim turističkim destinacijama, manekenka se tako i obukla, ništa je nije izdvajalo od ostalih radoznalih turista po pitanju stila.

 

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

Praktična pamučna haljinica u beloj boji sa suptilnim vezenim detaljima u isto vreme ispunjavala kriterijume casual stajlinga, ali i onog trendi. Adrijana je ovaj popularan boho model upotpunila odgovarajućim detaljima u istom stilu - decentnim ogrlicama, od kojih se najviše isticala ona sa raznobojnim detaljima, koji su na odličan način podigli kombinaciju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker