leto 2017.

Bez njih ne vredi ni da krećete na more: 7 najlepših, najseksepilnijih i najudobnijih haljina za predstojeću sezonu (FOTO)

0

Gde god da se pojavite, nema šanse da vas neko ne primeti u ovim letnjim haljinicama!

foto: Instagram
foto: Instagram

 

Sezona letnjih haljina, sandala, ogromnih šešira i prijatnih materijala je počela! I pre nego što krente u šoping kako bi svoj garderober snabdeli najženstvenijim haljinama, predlažemo da pogledate našu listu najlepših letnjih komada koje smo pažljivo birali, piše Cosmopolitan.

 

Nema ni boljeg ni bržeg načina da izgledate sjajno: 10 haljina po izboru jedne od najpopularnijih modnih blogerki (FOTO)

 

Ove godine poseno mesto zauzimaju karneri i haljine s otkrivenim ramenima koje će dodatno naglasiti vaš seksepil, ali i pomoći da lepo potamnite.

 

Ukoliko ste ljubitelji dugih, lepršavih haljina koje su priznajemo idealne za letnje vrućine i možete ih nositi i na posao, savetujemo da se usudite i izaberete model neobičnog dezena. Naravno da bele haljine nikad neće izaći iz mode, posebno na plaži i naša topla preporuka je da ih kombinujete uz šešir i ogromne snčane naočare.

 

Kako bismo vam dali više inspiracije i motivacije u nastavku slede najlepši modeli, pa potražite onaj koji najviše odgovara vašem senzebilitetu i ukusu.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

 

 

makonda-tracker