Koliko biste vi platili ovu haljinu?

I ona ume da pogreši: Nakon čudesne modne nedelje u Kanu, Nikol Kidman napravila katastrofalnu grešku (FOTO, ANKETA)

0

Slavna australijska glumica nije nepogrešiva kada je moda u pitanju. Štaviše, najnovija toaleta koju je ponela nije oduševila nikoga.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nekoliko neverovatnih dana u Kanu, kada je, tokom trajanja čuvenog Filmskog festivala, Nikol Kidman gotovo svakodnevno oduševljavala i modne znalce i zaljubljenike u svet mode, prohujalo je brzo. Videli smo Nikol kao modernu princezu, etno kraljicu, edgy buntovnicu, romantičnu lepoticu i svako njeno pojavljivanje na crvenom tepihu bilo je modna vest dana.

 

Diorovi majstori su je šili čak 1.000 sati: Nikol Kidman oborila sopstveni rekord haljinom o kojoj ćete maštati danima (FOTO, VIDEO)

 

Međutim, Kanski festival je završen, a Nikol je, čini se, prestala baš toliko da se trudi, pa je na dodeli nagrada lista Glamour ponela haljinu koja je privukla mnogo pažnje iz ne tako dobrih razloga.

 

Naime, mnogi veruju da je toaleta kanadskog dizajnera turskog porekla Erdema Moralioglua bila pogrešan izbor i da je precenjena - košta čak 3.500 evra.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

Pogledajte još:

 

Šili su je 150 sati, od 164 metra čiste svile: Da li je Nikol Kidman ponela najlepšu haljinu na ovogodišnjem Kanskom festivalu? (ANKETA)

 

Delovala je poput boginje koja se kreće među smrtnicima: Nikol Kidman optočena zlatom pokorila Kan (FOTO)


Neka je neko nauči kako se tapše: Nikol Kidman je na dodeli Oskara uradila OVO, a sada je ismeva cela planeta (VIDEO)

makonda-tracker