5 miliona žena u njoj traži inspiraciju

Nema ni boljeg ni bržeg načina da izgledate sjajno: 10 haljina po izboru jedne od najpopularnijih modnih blogerki (FOTO)

0

Vrlo lako i jeftino iskopirajte stil najpoznatije modne blogerke na svetu!

foto: Instagram
foto: Instagram


Ejmi Song je američka modna blogerka čiji modni blog Song of Style i Instagram rado prelistavamo kada nam je potrebna inspiracija za jedan nežni i romantični izgled, piše Cosmopolitan.

 

Modni trikovi ove mlade dame iz danas u dan nas inspirišu da obučemo i ono o čemu nikada nismo zamišljali. Zato smo odlučili da pronađemo 10 njenih fantastičnih izdanja i damo vam inspiraciju za ovu sezonu.

 

Pristojnošću i stilom protiv vulgarnosti: 9 čudesnih haljina kojima je El Fening dominirala svake kanske večeri (FOTO)

 

Ejmi ćete najčešće videti u suknji ili haljini, ali joj nisu strana ni odela i farmerice. Posebnu pažnju nam je privukao izbor obuće i originalnih komada koje blogerka lako uklapa sa jedostavnim rolkama, košuljama i majicama.

 

Zašto ne biste svaki dan izgledali ženstveno?Zapravo, navika nošenja haljina je genijalna jer nema bržeg i boljeg načina da izgledate sjajno.

 

U galeriji pogledajte 10 najlepših haljina modne blogerke Ejmi Song, koju na Instagramu prati pet miliona obožavateljki mode.

 

1 / 10 Foto: Instagram
makonda-tracker