oduzima dah

Diorovi majstori su je šili čak 1.000 sati: Nikol Kidman oborila sopstveni rekord haljinom o kojoj ćete maštati danima (FOTO, VIDEO)

0

Holivudska diva blistala je na kanskom crvenom tepihu u nekoliko spektakularnih izdanja, ali ovo je haljina o kojoj se u modnim krugovima najviše priča.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


S obzirom da se Nikol na filmskom festivalu u Kanu medijima i publici predstavila sa čak četiri ostvarenja, ne čudi što smo imali priliku svakog dana da je vidimo u nekoj od glamuroznih toaleta kakve je mahom nosila, piše Elle.

 

Šili su je 150 sati, od 164 metra čiste svile: Da li je Nikol Kidman ponela najlepšu haljinu na ovogodišnjem Kanskom festivalu? (ANKETA)

 

Po pitanju najboljeg stajlinga koji je glumica ponela tokom trajanja festivala (čak 12 dana!) mišljenja su podeljena, neki su glasali za zlatnu haljinu sa resama koju potpisuje Majkl Kors, drugi za ekstavagantno izdanje sa šljokicama i karnerima koje dolazi iz modne kuće Rodarte, treći za all black outfit Versaće potpsiom.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ipak, ono koje je nepodeljeno izazvalo oduševljene zbog očiglednog majstorskog rada i ručnog rada na samoj kreaciji,a jeste ono koje dolazi iz francuske modne kuće Dior.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker