glamur crveno

Elegancijom uveličala poslednje veče Festivala: Čudesna Dajen Kruger u haljini dostojnoj kanske princeze (FOTO)

0

Amerikanka nemačkog porekla osvojila je nagradu za najbolju glumicu na 70. Filmskom festivalu u Kanu, a s priznanjem je pozirala u jednom od najboljih izdanja ove godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavne zvanice svečanosti na poslednjoj večeri Kanskog festivala svojski su se potrudile da izgledaju najbolje moguće prilikom zatvaranja najglamuroznijeg filmskog festivala na svetu. Ipak, sve oči bile su uprte u jednu damu - Dajen Kruger.

 

Romantični, prijateljski, strastveni: 5 poljubaca o kojima je pričao ceo Kan (FOTO)

 

Lepotica koju smo upamtili kao Jelenu Trojansku jednako radi i u Holivudu i u Evropi, zahvaljujući čemu postiže sjajan balans: snima i komercijalne i umetničke filmove. Upravo joj je jedan iz ove potonje kategorije doneo priznanje kojem su se nadale desetine glumica na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu. Reč je o ostvarenju In the fade, političkom trileru koji se bavi posledicama fiktivnog zločina u Berlinu, zahvaljujući kojem je Krugerova proglašena za najbolju glumicu.

 

Dajen je ovu prestižnu nagradu primila u toaleti dostojnoj najuspešnije umetnice u Kanu, a mnogi su je proglasili najlepšom haljinom ove godine.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Reč je o neobičnoj kreaciji koju potpisuje Džonatan Simkaj i koja se sastoji od romantične haljine sirena kroja i puf rukava koji počinju u visini grudi, dok su ramena naga. Takozvani spušteni rukavi su pravi hit ove sezone, tako da se Dajen osvrnula na aktuelni trend dok je ostala verna svom uobičajenom red carpet stilu.

 

Pristojnošću i stilom protiv vulgarnosti: 9 čudesnih haljina kojima je El Fening dominirala svake kanske večeri (FOTO)


Što se tiče aksesoara, slavna glumica držala se proverenog recepta - srebrne clutch torbice i jednostavne dijamantske ogrlice. Zanimljivo, ona je odlučila da za ovu priliku ne ponese neke glamurozne minđuše već je samo na jednom uhu imala sitnu alku na hrskavici.

 

Pogledajte još:

 

Dva meseca nakon porođaja se u Kanu pojavila bez osmeha: Sandra Meljničenko u haljini za kojom su se okrenule i najveće zvezde (FOTO)


Neki kažu da je fenomenalna, drugi da ništa besmislenije nisu videli: Da li se vama dopada haljina koja je podelila Kan? (FOTO)

 

Haljina o kojoj će se pričati godinama: Bela Hadid je kraljica provokacije, a Kan je posebno inspiriše (FOTO, ANKETA)


Blista u svakoj prilici: 5 kombinacija kojima je bivša srpska snajka zadivila Kan (FOTO)

makonda-tracker