na selfijima izgledaju fenomenalno

Bez imalo muke, izgledaćete kao supermodel: Proleće/leto 2017. obeležiće samo ove naočare za sunce (FOTO)

0

Modne blogerke i manekenke su očarane naočarima koje se mogu naći u različitim modelima, tako da svakome stoje fenomenalno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Modni gurui tvrde da će ove naočare biti ultimativan trend narednih meseci. Sočiva u boji su bila aktuelna na samom početku 21. veka, a u prethodnoj sezoni proleće/leto 2016, doživela su svoj veliki povratak i nagovestila da će se duže vreme zadržati u svetu aksesoara, piše Elle.

 

Nema nikakve veze s modom: Viktorija Bekam priznala zašto UVEK nosi naočare za sunce

 

I dok su prošlu godinu obeležile pilotske naočari sa plavim staklima, prema prvoj prognozi modnih gurua u 2017. smeniće ih ona u ružičastoj boji! To nas nimalo ne čudi jer pink nijanse su postepeno osvojile današnju street style modu, pa smo ih viđali u vidu odevnih komada (setite se jakni i čizama), da bi sada izvršile uticaj i na polje aksesoara.

 

Za razliku od prve decenija XXI veka, kada su zvezde Britni Spirs i Paris Hilton nosile naočari sa ramovima optočenim dijamantima, na proleće i leto nam stižu modeli veoma jednostavnog dizajna, a glavni fokus je na staklu!

 

Manekenka Điđi Hadid je ponela više takvih modela, dok su se Selena Gomez, Bela Hadid i Hejli Boldvin opredelile za model upečatljivog okruglog okvira od metala.

 

1 / 6 Foto: Profimedia
makonda-tracker