Najmlađa, a najbolje obučena

Pristojnošću i stilom protiv vulgarnosti: 9 čudesnih haljina kojima je El Fening dominirala svake kanske večeri (FOTO)

0

Mlada glumica je tek napunila 19 godina, a izgledala je bolje od desetina svojih iskusnijih koleginica - i to uz minimum šminke!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Talentovana glumica, prirodna lepotica i pravi modni znalac, kojeg smo donedavno znali samo kao mlađu sestru očaravajuće Dakote Fening, napustila je Kan.

 

El je juče fotografisana na losanđeleskom aerodromu, a jedno je sigurno: Kanu i njegovim crvenim tepisima će u naredna dva dana, koliko još traje Filmski festival, nedostajati njen šarm, glamur i jedinstven stil.

 

Neki kažu da je fenomenalna, drugi da ništa besmislenije nisu videli: Da li se vama dopada haljina koja je podelila Kan? (FOTO)

 

Svako njeno izdanje privuklo je mnogo pažnje medija, a kako i ne bi kada je El uspela da izgleda prelepo ne pokazavši nijedan deo tela koji nije primereno pokazivati ni u javnosti ni u njenim godinama - i pored toga što su pored nje šetali veoma smeli supermodeli.

 

U galeriji pogledajte koja su nam se njena izdanja najviše dopala i u komentarima nam recite koje se vama najviše svidelo.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Pogledajte još:

 

Haljina o kojoj će se pričati godinama: Bela Hadid je kraljica provokacije, a Kan je posebno inspiriše (FOTO, ANKETA)

 

Na ovoj haljini Kejt Midlton može samo da joj zavidi: Marijana Mateus u izdanju zbog kojeg je ceo Kan uzdisao (FOTO)


Šili su je 150 sati, od 164 metra čiste svile: Da li je Nikol Kidman ponela najlepšu haljinu na ovogodišnjem Kanskom festivalu? (ANKETA)

makonda-tracker