smerno i veličanstveno

Da se zna ko je kraljica: Ranija od Jordana stigla u Kan i kao od šale zadivila sve zaljubljenice u modu – pa čak i Naomi Kembel (FOTO)

0

Prelepa Ranija je inače poznata po svom modnom ukusu, a sada je ponovno oduševila sve prisutne.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Ranija od Jordana pojavila se na humanitarnom događaju Fashion for Relief u Kanu i još jednom pokazala zašto nosi titulu najlepše kraljice na svetu.

 

Ranija je inače poznata po svom modnom ukusu, a sada je ponovno oduševila ovim istovremeno jednostavnim i svečanim izborom.

 

Tako je lepa kraljica nosila dugačku belu haljinu čiji gornji deo podseća na košulju, dok je pojas oko struka naglasio njenu figuru.

 

Ona je britanska princeza, ali je modna kraljica: Kejt Midlton jednostavnom haljinom pokazala kako nositi najpopularniji trend 2017.

 

Donji deo se sastoji od nekoliko elemenata koji odlično funkcionišu zajedno – otkopčane haljine ispod koje se nazire bela suknja do kolena s dugačkim mrežastim dodatkom i čipkastim detaljima.

 

Ovu kombinaciju Ranija je upotpunila belim štiklama i svetlucavom torbicom. Izgledala je odlično, podjednako i kraljevski i opušteno, što zapravo nije nimalo lako postići.

 

1 / 5 Foto: Profimedia
makonda-tracker