outfit koji se pamti

Ovo izdanje će svi zapamtiti, ali se niko neće usuditi da ga iskopira: Blejk spojila pink i žuto i prošetala na štiklama od neverovatnih 12 cm (FOTO)

1

Blejk Lajvli i te kako ume da bude zapažena.U izrazito smeloj modnoj kombinaciji privukla je pažnju svih prisutnih na American Ballet Theatre Spring Gali u Njujorku i tako još jedanput oduševila obožavatelje i modne kritičare

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dvadesetdevetogodišnja glumica Blejk Lajvli izgledala je senzacionalno na sinoćnjem American Ballet Theatre Spring Gali u Njujorku. Na crvenom tepihu prošetala je haljinu fluorescentno žute boje s dubokim šlicem koji je otkrio njene duge noge.


Ovu jedinstvenu kreaciju potpisuje Oskar de la Renta, dizajner koji je oblačio američke prve dame. Blejk je svoj outfit upotpunila jednostavnim nakitom. Tirkizne minđuše i prsten u istom tinu bili su dovoljan modni dodatak.

 

Štikle visoke čak 11 centimetara: Kada hoda u neudobnim cipelama, Melanija to radi ovako (FOTO, VIDEO)

 

Kao prava trendeseterica izabrala je srebrne sandale koje su delo poznatog dizajnera Stjuarta Vajcmana. Iste ovakav model nosile su Dženifer Lopez i Emili Blant.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

makonda-tracker