hit sezone

Ništa ne otkriva, a veoma je provokativna: Haljina koja je očarala Njujorčanke ovog leta vlada ulicama Beograda (FOTO)

0

Praktično je nemoguće ne primetiti jednu haljinu koju nose baš sve trendseterke.

foto: Instagram
foto: Instagram


Naime kao mogući trend, ova haljina se profilirala još prošle godine, ali ovog će leta bez sumnje postići svoj puni potencijal, piše Elle.

 

Reč je o modelu malog australijskog brenda Réalisation Par, koji je već ostvario veliki uticaj, pogotovo u svetu poznatih.

 

Svi pogledi biće uprti isključivo u vas: 5 načina da zelenom haljinom šarmirate sve u prostoriji

 

Haljine ovih brenda nose poznate manekenke, pevačice, glumice, kao što su Aleksa Čang, Emili Ratajkovski, Rouzi Hantington Vajtli, Bela Hadid i Lorde, a pored njih, brend ima i snažnu blogersku podršku.

 

Réalisation Par osnovale su Aleksandra Spencer i Teale Talbot, a svoju odeću prodaju isključivo putem interneta, odnosno kroz svoj web shop u kome se ponuda deli na haljine, bluze i jakne.

 

Možda najveća posebnost ovog brenda jeste činjenica da ne lansira čitave kolekcije odeće, već kroz određen vremenski period predstavlja individualne i vrlo specijalne komade, koji najčešće nedostaju prosečnoj ženskoj garderobi.

 

Vratimo li se na haljinu s početka priče, jedna takva posebna koja je osvojila modni svet zove se Alexandra. U pitanju je šarmantna mini haljina s preklopnim detaljem, koju osim toga krase i volani te veseli print – cvetni, tufnasti i sa zvezdicama.

 

Svaka devojka mora da ima bar jednu: Maksi haljine koje su očarale poznate trendseterke (FOTO)

 

Alexandra haljine odišu šarmom vintage mode, a istovremeno pridonose razigranom modnom duhu svojih vlasnica.

 

U galeriji pogledajte najinteresantnije modele.

 

1 / 7 Foto: Instagram
makonda-tracker