savršen izbor

Nemaju isti stil ali SVE poznate trudnice se slažu oko OVOG komada garderobe: Predstaljamo vam HALJINU koja je zaludele buduće mame! (FOTO)

0
Slavne žene tokom trudnoće itekako paze na svoj imidž i na to kakvu garderobu će poneti. No, iako se njihovi modni ukusi razlikuju, postoje jedan komad odeće koji većina slavnih trudnica ima u svom ormaru i koji veoma rado nose.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Mnoge poznate žene tokom trudnoće iskoristite to vreme kako bi se "zaigrale" sa svojim stilom, ali da ne žrtvuju svoju udobnost.

 

Naravno da svako ima svoj stil oblačenja, s obzirom na to da cene udobnost pre svega, tako se u mnogim ormarima poznatih žena može naći jedan komad koji im je svima zajednički – jednobojna haljina pripijenog kroja.

 

foto: Profimedia

 

Znamo da Kim Kardašijan obožava uske jednobojne haljine i da joj je to vjerojatno jedan od najdražih streetstyle komada. Tako je ona i tijekom obje trudnoće nastavila njegovati taj stil.


Tip-top odevna kombinacija koja u prvi plan stavlja trudnički stomačić: Jovana Joksimović u komadima koji su nosivi i NAKON POROĐAJA (FOTO)

foto: Profimedia

Ovaj tip haljine vrlo je jednostavan i jednako dobro izgleda tokom šetnje gradskim ulicama, ali i crvenim tepihom. U takvim haljinama ponosno se ističe trudnički stomačič.

 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Manekenka Rouzi Hantington Vajtli uživa u trudnoći, a jedan od omiljenih trudnčkih komada garderobe je baš ova fenomenalna jednobojna haljina.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker