trend koji se vratio

O ovoj PREJEFTINOJ maturskoj haljini priča cela Amerika: Vintidž komad koji bi nosile i holivudske lepotice na crvenom tepihu (FOTO)

0
Jedinstvena haljina stara je čak 28 godina, ali je i dalje u trendu
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je sedamnaestogodišnja Olivia Parker iz Arizone prošle godine postala viralni hit kada je za matursko veče odabrala staru haljinu svoje mame, ovaj se trend je počeo da se širi Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Odeća se ionako neprestano vraća u modu, pa ne čudi što su brojne tinejdžerke počele istraživati ormare svojih majki kako bi pronašle nešto za sebe.

 

5 katastrofalnih grešaka u izboru maturskog outfita (i kako da ih izbegnete)

 

Moja mama ima savršen osećaj za modu, pa uopše nisam bila iznenađena što je njena haljina iz 1991. godine nosiva i u 2016. Bila je vrlo srećna što sam je nosila za svoje matursko veče jer se isplatilo što ju je sve ove godine čuvala u ormanu -otkrila je Olivia medijima.

Ako na maturskoj večeri nosite komade od svile i satena, pazite da vam se ne dese ove 2 VELIKE greške (FOTO)

 

Ne samo što su američke maturantkinje ovako odale počast svojim mamama, nego su na taj način značajno uštedele na troškovima za matursko veče.

 

Haljina u kojoj će svaka devojka izgledati poput anđela: Tijana Bogićević u izdanju koje ćete poželeti za matursko veče (FOTO)

 

 

makonda-tracker