Komplimentima ne vidi se kraj

Ana Ivanović: Vladarka prirodnog izgleda (FOTO)

0
Poznata teniserka, supruga fudbalera Bastijana Švajnštajgera, još jednom je pokazala svoju prirodnu lepotu. Bez trunke šminke, Anin osmeh oborio je sa nogu čitavu planetu.
foto: Instagram
foto: Instagram

Ana Ivanović slovi za izuzetno lepu mladu ženu, što u svetu sporta, što i uopšte. Ne propušta priliku da pokaže čari svoje prirodne lepote!

 

Nedavno je na glamuroznoj gala večeri u nemačkoj banji Baden-Baden dobila prestižno priznanje i pokazala zbog čega tačno važi za jednu od najlepših dama.

 

Džabe dekolte, džabe kratka haljina: Ana Ivanović PONOVO na crvenom tepihu pokazala zašto joj svetske zvezde nisu NI DO KOLENA (FOTO)

 

Ovoga puta selfijem potpisanim kratko i jasno:

Veliki vikend, velika kosa", nehajno se osmehivala bez trunke šminke, dok se čitav svet utrkivao da joj udeli kompliment.

Svojim garderobom nikada ne otkriva previše, ali ovog puta otišla korak dalje: Da li je OVO najseksepilnije izdanje Ane Ivanović do sad? (FOTO)

Kako si lepa... Basti je srećan čovek", samo je jedan od komentara kraj naizgled jednostavne, ali krajnje očaravajuće fotografije srpske teniserke.

 

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

 

makonda-tracker