modni imperativ

Ovo je JEDINI PAR obuće koji vam treba ove sezone: Nosi se uz trenerku, ali i uz svečane komade, a poznate dame su ga već pazarile (FOTO)

2
Svaka sezona sa sobom donosi nove modne trendove, a ovog puta u prvom planu je nešto sasvim neočekivano, eklektično, ekscentrično i apsolutno savršeno
foto: Profimedia, Story arhiva
foto: Profimedia, Story arhiva

Naime, ovog proleća i leta papuče su apsolutni must have i poželjne su kako u dnevnim tako i u večernjim odevnim kombinacijama. Međutim, nije reč o običnim, već viđenim papučama, nego o onima koje, u neku ruku spajaju nespojivo - krzno i prevashodno letnju obuću.

 

Krznene papuče (furry slides) izuzetno su prijemčive na prvi pogled, međutim, mnoge žene se ustručavaju da investiraju u ovaj komad jer nisu sigurne kako i kada bi ga nosile.

 

Kortni Kardašijan predstavila trend dalek od pristojnosti i dobrog ukusa?! Gornji deo bikinija će se ove sezone nositi OVAKO (FOTO)

 

Verovale ili ne, ovaj ekscentričan, ali eklektičan komad obuće možete kombinovati sa svim i svačim. Od dnevnih i sportskih, preko večernjih i elegantnih izdanja.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker