evo gde ćete biti u utorak uveče!

Humanitarna modna revija u Mikseru Hausu: 13 domaćih dizajnera se udružilo kako bi pomoglo najmlađima

0
U utorak, 28. marta, sve zaljubljenice u modu imaće priliku da uživaju u spektakularnoj reviji, kupe haljine po promotivnim cenama i pomognu dečacima i devojčicama koji se leče u pedijatrijskoj bolnici Dr Olga Popović – Dedijer.
foto: Promo
foto: Promo

Peta po redu Humanitarna modna revija u organizaciji Rotarakt klubova Beograd-Čukarica i Beograd- Balkan biće održana 28. marta sa početkom u 20.00 u Mikser Hausu uz podršku domaćih modnih dizajnera. Reviju će otvoriti naša proslavljena atletičarka Ivana Španović.

 

foto: Promo

Na reviji će svoje kreacije prikazati 13 dizajnera: Lada Dragojević, Ina Plamenac Radulović, Nina Karlavaris, Marija Grahovac, Modni studio Kjara, Kristina Mijačević, Lepa Danojević, Irena Grahovac, Sisters - Code by SBC, Monika Belovanović, Danijela Božić, Jovana Petković Katarina Andrejić.

 

1 / 5 Foto: Promo

 

Posetioci revije će imati priliku da uživaju u plesnom nastupu poznatog baletskog igrača Milana Gromilića, akrobatskoj tački na trapezu Tanje Milanović kao i fluo plesnom nastupu grupe Inex Cirkus Teatar.

 

Rotarakt klubovi Beograd-Čukarica i Beograd- Balkan pozivaju zainteresovane da u što većem broju dođu i podrže ovaj događaj. Ulaz je 350 dinara, a haljine će se prodavati po promotivnoj ceni od 100 evra. Sav prihod će biti doniran bolnici za pedijatriju Dr Olga Popović – Dedijer.

 

Nakon revije, u Mikser House-u će biti organizovana žurka, na kojoj će za atmosferu biti zadužen poznati beogradski bend Magic Beans.

 

makonda-tracker