zaljubljenice u modu, uživajte!

Za Amal Kluni moda je važnija od komfora: Otkad je u drugom stanju, ponela je odeću u vrednosti čak 168.000 FUNTI! (FOTO)

0
Trudničko izdanje lepe advokatice nigde nije prošlo nezapaženo, možda ponajviše iz razloga što su komadi koje bira potpisani svetski poznatim dizajnerskim imenima.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Amal se ne odriče prepoznatljivog stajlinga ni u šestom mesecu trudnoće, a gde god se pojavi možete je videti u potpeticama od 10 centimetara. Tu su i damski kompleti u stilu Džeki Kenedi, ali i edgy izdanja i ne zaboravimo ona elegantna na crvenom tepihu, piše Elle.

 

Prelepo, trendi i nadasve udobno: Amal Kluni jednom šetnjom održala modnu lekciju svim budućim mamama (FOTO)

 

Lepa 39-godišnja Amal iznela ih je sve sa vidno izraženim stomakom. Pristajala su joj sjajno, naravno i mi nemamo problem sa tim.

 

foto: Profimedia

Ipak, činjenica je da je sva odeća koju je ponela u poslednjih nekoliko meseci značajno šira u predelu stomaka, te ne možemo da se ne zapitamo kakva je sudbina ove skupe dizajnerske garderobe, kada poznata advokatica povrati svoju slim liniju?

 

Pogledajte na drugoj strani koje dizajnerske kombinacije je Amal prošetala od kada je objavila radosnu vest da će uskoro postati mama...

 

makonda-tracker