Crno, ali se i te kako vidi

Melanija s velikom pažnjom ispratila svaku muževljevu reč u Majkl Kors blejzeru od kojeg zastaje dah! (FOTO)

0
Američki predsednik Donald Tramp održao je prvi veliki govor u Kongresu, a njegova supruga Melanija je blistala od ponosa, odevena bez greške za ovu priliku.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvi veliki govor Donald Tramp održao je u Kongresu, od kada je 20. januara preuzeo najviši položaj u zemlji, a u centru pažnje njegovog obraćanja zakonodavcima iz oba doma Kongresa i američkom narodu bili su njegovi budžetski prioriteti, ali je 45. predsednik SAD govorio i o mnogim drugim temama.

 

foto: Profimedia

Međutim, na prvom obraćanju naravno bila je i njegova supruga, Melanija Tramp, koja je pažljivo ispratila svaku njegovu reč, sa balkona Kongresa, piše Elle

 

foto: Profimedia

Melanija se u loži pojavila praćena rodbinom ljudi koja je stradala u nasilnim napadima neprijavljenih imigranata, ne bi li dodatno ojačala Trampov stav, direktivu o zabrani ulaska u SAD za građane sedam mahom muslimanskih zemalja.

 

Ovakvi gosti se ne primaju u bilo kakvom izdanju: Melanija Tramp ponovo obučena BEZ GREŠKE (FOTO)

Za ovo pojavljivanje Melanija je izabrala "statement" blejzer s potpisom Majkla Korsa koji polako ali sigurno postaje njen omiljeni dizajner, jer je do sada već nekoliko puta nosila njegove komade.

 

foto: Profimedia

Prva dama Amerike nije mogla bolji komad da odabere! Savršeno krojen blejzer iz prolećne kolekcije dizajnera koji prati liniju tela i malo je duži od uobičajnog, opšiven je svetlucavim kristalima, a dodatno je stilizovan kaišem.

 

foto: Profimedia

Pravi "statement" komad, Melanija je uparila sa uzanom, "pensil" suknjom diskretnog šlica iz iste kolekcije, dok je kosu stilizovala u blage talase.

 

makonda-tracker