kojoj bolje stoji?

Ipak nije jedina koja može da nosi ovu haljinu! Dženifer Aniston na dodeli Oskara KOPIRALA slavnu pevačicu (FOTO, ANKETA)

0
Kada je zakoračila na crveni tepih u glamuroznoj i provokativnoj toaleti, mnogi su pomislili da niko osim Dženifer Aniston ne bi mogao ovako sjajno da izgleda u njoj.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prevarili su se - ne samo što bi neko mogao da je nosi s jednakim ili još većim seksepilom nego već to i učinio!

 

Reč je o njenoj imenjakinji Dženifer Lopez, koja je ponela identičnu haljinu modne kuće Versaće, i to prošle godine.

 

Look za dodelu Oskara o kojem će se još dugo pričati: Čik pogodite šta na ovoj fotografiji je koštalo 10,7 miliona dolara! (FOTO)

 

Džej Lo je u njoj blistala prošlog avgusta, kada je s bivšim suprugom Markom Entonijem nastupila u Medison skver gardenu, a ona je, za razliku od Anistonove, podigla kosu i tako dodatno naglasila svoja izvajana ramena.

 

Bez sumnje, međutim, obe izgledaju sjajno u ovoj toaleti!

 

 

Inače, mnogi su komentarisali da je Dženifer Aniston kopirala i čuveni stil Anđeline Džoli, koja je na dodeli Oskara 2012. godine imala identičan šlic.

 

Izgubila je najlepšeg, ali dobila najromantičnijeg muškarca: Suprug Dženifer Aniston nije Bred Pit, ali zaslužuje njeno srce (FOTO)

 

Ove dve haljine, ipak, nisu ni slične, pa je Dženifer Aniston, ako je uopšte imala inspiraciju, verovatnije iskoristila ideju Džej Lo.

 

 

POGLEDAJTE NAJLEPŠE HALJINE NA 89. DODELI OSKARA

 

 

makonda-tracker