već viđeno

Svi pričaju o tome kako joj se ne vidi trudnički stomačić, pa im je promaklo OVO: Dobro se zagledajte u fotografiju Amal Kluni

0
Supruga Džordža Klunija poslednje dane januara provela je u švajcarskom gradu Davosu, u kome se održao Svetski ekonomski forum, a nakon ovog poslovnog putovanja, ona je primećena na aerodromu u Los Anđelesu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najuspešnijih dama u Holivudu, popularna advokatica Amal Kluni, redovno učestvuje na važnim sastancima i brifinzima vezanim za prava i ekonomiju, kao i aktivizam, piše Elle.rs.

 

Klasične kostime i haljine A kroja, koje obično nosi, Amal je sada zamenila za komforne i tople odevne komade koji su idealni za let, i ostale prilike kada treba izgledati lepo i osećati se udobno.

 

Mnogi tvrde da je izmislila trudnoću: Amal Kluni navodno nosi blizance, međutim... (FOTO)

 

Upravo zbog ovog miksa šik i kul odevnih komada, njena odevna kombinacija mnoge je podsetila na look Kendal Džener. To se posebno odnosi na izbor boja.

 

Amal se pojavila na poznatom losanđeleskom LAX aerodromu u šik odevnoj kombinaciji koja se sastoji iz crnih kožnih pantalona i širokoj dukserici sa natpisom, preko koje je obukla military jaknu sa krznom.

 

 

foto: Promo

 

Bez sumnje, ovaj miks trendi odevnih komada karakterističan je za Kendal i često ovu mladu manekenku imamo priliku da vidimo u ovakvim pantalonama, te gotovo identičnoj jakni.

 

 

foto: Promo

 

Možda ne baš tako orginalna, ali svakako dobra kombinacija lepe advokatice nam se veoma svidela, a posebno bismo mogli da izdvojimo Stella McCartney čizmice sa cvetnim vezom, kao i blok petom.

makonda-tracker