postavlja trendove

Retko koja dama bi obukla OVAJ PRINT od glave do pete, ali ona uvek ide korak ispred: Ivana Pavković seksepilna i kad je zakopčana do grla (FOTO)

1
Popularna "Zvezda Granda" uvek je odlično stilizovana, a od kada je postala mama ona dodatno blista!
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Mlada pevačica u novembru je na svet donela svog prvog naslednika Vujadina, a ona i njen suprug Petar Mitić uživaju u roditeljstvu i svakom trenutku provedenom sa sinom.

 

Veliko slavlje za koje su pripreme počele MESECIMA unapred: Ivana Pavković i Petar Mitić otkrili gde i kada će krstiti naslednika (FOTO)

 

Ivana je ubrzo nakon porođaja pokazala da je odmah vratila savršenu liniju, a njen stil i uvek originalne odevne kombinacije privlače pažnju gde god se pojavi. 

 

foto: Instagram

Zgodna mama oduševila je svoje fanove najnovijim izdanjem koje je podelila na Instagramu, i još jednom dokazala da se i u kežual kombinacijama može izgledati seksepilno i zavodljivo.

 

Zima nalik sibirskoj ih ne ometa: Dok Vujadin uživa u toplini doma, evo šta rade Ivana i Petar (FOTO)

 

Ona je odlučila da ponese izuzetno aktuelan maskirni print, i to od glave do pete. Kombinezon ovog dezena uparila je uz jaknu u maslinasto zelenoj nijansi i udobne čizme, i pobrala mnoštvo komplimenata za svoj izgled.

 

????????????

A photo posted by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on

 

makonda-tracker