pristojno i skromno

Prejednostavna kombinacija za jednu kraljicu: Leticija prošetala u izdanju koje će oduševiti i dame sa manjim budžetom (FOTO)

0
Šta obući na posao, a da izgledam doterano, moderno, ali ipak pristojno? Pitanje za razmišljanje koje sebi svaka poslovna žena postavlja ujutro dok pregleda svoj garderober.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako ste i vi u dilemi i nikada ne znate šta da obučete za posao, neka vam kao inspiracija posluži stil španske kraljice Leticije!

 

Svi pričaju o crvenoj haljini kojom je Kejt prekršila pravila kraljevske porodice, a sigurno niste znali da je isti stajling već nosila jedna naša DAMA (FOTO)

 

Pre nego što se udala za kralja Filipa, Leticija je imala uspešnu karijeru novinarke, pa je s godinama izgradila svoj stil i naučila da se savršeno obuče za svaku priliku.

 

Tada je zavolela kombinacije suknji i sakoa, a u jednoj od takvih zapazili su je i paparaci pre nekoliko dana na ulicama Madrida.

 

foto: Profimedia

 

Za sastanak sa španskom Federacijom za retke bolesti, odabrala je bež suknju klasičnog kroja, sa crvenim i crnim geometrijskim detaljima. Uz ovaj nimalo jednostavan komad, kraljica je ponela crvenu bluzu i kratak kaput, takođe u bež boji.

 

Princeza Meri: Nisam želela da postanem deo kraljevske porodice

 

Uz lepu odevnu kombinaciju uklopila je crnu kožnu tašnu i klasične braon salonke, što je kompletiralo njen prefinjeni, poslovni stil.

Da li vam se dopada?

makonda-tracker